2777
2789
عنوان

کنکور و روزه

68 بازدید | 4 پست

بچه ها من روزه ام اردیبهشت هم کنکور دارم الان چند روزیه واقعا کسل و خوابالوم نمیتونم درس بخونم بدن دردم هم دارم بخاطر روزه ضعیف شده بدنم هیچی نمیتونم بخونم بنظرتون دیگه روزه نگیرم درسمو بخونم؟

از ی طرف دلم نمیاد الان که اخراشه نگیرم از ی طرفم واقعا نمیتونم بخونم بنظرتون چ کنم راهنماییم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مولتی ویتامین و قرص اهن حتماااا بخور

منکه میگیرم 

ولی شبا میخونم تا سحر،از اونور افطار تا شب،یه دوساعتی هم وقتی روزه ام میخونم

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

عزیزم میدونم شرایط سختی داری منم تجربش کردم توی این روز های باقی مانده ماه رمضان اگر میتونی تایم درس خواندن از شب را بیشتر کن به تغذیه ات بیشتر توجه کن * مواردی مثل خرما که انرژی بخشه ، سحری بخور 

سعی کن خیلی هم تایم خوابت بهم نریزی . میدونم سخته اما اینم میدونم که خدا این روز های تورو فراموش نمیکنه 🩷🌱🌸

امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره🌱🩷