2777
2789

میخوام علمشو داشته باشه

اصولی بگه چی مدل مبل و میزی بخرم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کسی که درسشو خونده باید کمک بگیری

دیزاینرا (معمارای داخلی نه )رو خونه رو تحویل میدی بهشون با اون مقدار هزینه ای که میخوای انجام بدی به بهترین شکل برات درش میاره 

خونتو اول برو بببین  براساس متراژ و طرح خونه جهیزیه بخر

خونه از خودمونه 

۱۳۰ متره

سالن ۶۰ متر

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بستگی به متراژ خونه و نورگیر خونه داره به رنگ خونه 

۱۳۰متره

سالن ۶۰ متر

سبک کابینتا و دیوارا نئوکلاسیکه

خونه از خودمونه  ۱۳۰ متره سالن ۶۰ متر

منم خونم ۱۱۰ متری یه چیزی بگم این دیزاینرو تواینستا میبینم خونهه رو شبیه کارتونی که تو بچگیمون میدیدم میکنن فقط آموزشش میبینم که پذیرایی و قسمت های خونه رو چه جوری جدا کنم و الانم یه قانون جدید در زمینه انرژی هست که میگه فنگ شویی فکر کنم که میگه خوب رو پر نکنید 

خونه رو خریدین؟

ن ساختیم

مبل راحتی و مبل سلطنتی قشنگه و میز ناهار خوری چهار نفره رنگ‌ روشن بردار استخونی یا صدفی یا کرم پرده ها هم ترکیب دورنگ‌مورد علاقت باشه تیره نباشه میتونی پانچی مینیمال بگیر قشنگه و میز تلویزیونت هم اون رنگهایی که گفتم خوبه