2777
2789

سوالتونو بپرسید کسی بلد بود جواب میده 

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

الان بهترین ارزی که میشه خرید کدوم هست و آیا میشه اعتماد کرد به سایت صرافی نوبیتکس؟

بهترین ارز نداریم شما باید برنامتون مشخص باشه برای بلند مدت میخواید یا کوتاه مدت یا نواسنگیری یا همون اسکلپ

بدون آموزش دیدن و با حرف این و اون نباید ارزی بخرید یا فروشید

این بازار ها دارای سود و ضرر هستند

حتما باید آموزش ببینید

نوبیتکس بهترین و معتبرترین صرافی داخلی هست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
الان بهترین ارزی که میشه خرید کدوم هست و آیا میشه اعتماد کرد به سایت صرافی نوبیتکس؟

بهترین کار برای نگهداری ارز انتقال اون به کیف پول خودت هست، من خودم از رمزینکس و کوین کده خرید میزنم تو صرافی خاجی هم کوکوین، ارزی که میخوای بخری بستگی به پولی که میذاری داره ولی خوب کیف پول من شامل ارز های دوج کوین، کاردانو، شیبا اینو، ویچین، ریپل و مقدار کمی په په و بونک و بی بی دوج هست

بهترین کار برای نگهداری ارز انتقال اون به کیف پول خودت هست، من خودم از رمزینکس و کوین کده خرید میزنم ...

من میخوام با ۱۰ ملیون شرو کنم

میشه؟

کبف پول تراست دارم و میخوام از نوبیتکس خرید کنم

من میخوام با ۱۰ ملیون شرو کنم میشه؟ کبف پول تراست دارم و میخوام از نوبیتکس خرید کنم

چرا نمیشه... چون مقدار پولت کمه تک ارز باش، من تاحالا با نوبیتکس کار نکردم ولی اصلا ریسک نکن که پول رو تو صرافی نگهداری ، دوج هم ارز خیلی خوبیه فقط چن روزه بازار رو به پایینه دنبال کن قیمت رو تو کف قیمت خرید بزن که احتمالا کف قیمت رو تا یکی دو روز دیگه میبینه، هولدر باش نهایت تا ۴۵ روز دیگه سقف رو بزنه اون موقع بفروش 

چرا نمیشه... چون مقدار پولت کمه تک ارز باش، من تاحالا با نوبیتکس کار نکردم ولی اصلا ریسک نکن که پول ...

و اینکه تو این بازار زمان خرید و فروش کی هست؟

مثلا بورس ایران ۹ تا ۱۲ و نیمه 

این بازار کی هستش؟

تتر یا بیت   کوین ؟

تتر یه استیبل کوین هست، یه دلار مجازی... ارزشش همیشه یه دلاره فقط با بی ارزش شدن پول ایران ، ارزش پولت کم نمیشه، بیت کویت نهایت رشدی که بخواد بکنه در حالت بلند پروازانه بخوایم نگاه کنیم بشه دو برابر که محاله تو تایم کوتاه اتفاق بیوفته چون قیمتش بالاست و رشدش کمه، بخاطر همین رو ارز با قیمت پایین سرمایه گذاری کنی خیلی بهتره چون احتمال رشد ۲ یا چند برابری توی اونها زیاده

و اینکه تو این بازار زمان خرید و فروش کی هست؟ مثلا بورس ایران ۹ تا ۱۲ و نیمه  این بازار کی هس ...

به طور کلی هیچ تایم خاصی وجود نداره و تو هر تایمی از روز میتونی بخری یا بفروشی و مث بورس نیست ولی بیشترین معاملات در تایم ۹ صبح، ۴ تا ۶ عصر و ۴ صبح انجام میشه، بیشتر  تایم شروع بکار بازار اروپا و آسیا