2777
2789
عنوان

معدممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 20 پست
هوم

اگه مشکل معده داری روزه حرومه بگیری

خدا فرمان به روزه گرفتن داده و خودش گفته اگه مریضی نگیر

من مشکل معده پیدا کردم و پنج سال نتونستم بگیرم

شکر خدا بعد از پنج سال امسال تا حالا بدون درد و مشکل گرفتم

اگه میخواستم خشکه مقدسی در بیارم کلا نابود شده بودم

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مشکل معده داری روزه حرومه بگیری خدا فرمان به روزه گرفتن داده و خودش گفته اگه مریضی نگیر من مشک ...

به خدا خشک مقدسی نیست من حیفم میاد آخه بعدشم دکتر که رفتم نگفت روزه نگیر گفت میتونی بگیر 

اونجا که فکر کردی دیگه چیزی برای شکر گذاری نداری نَبْضِتْ رو بگیر...:)
به خدا خشک مقدسی نیست من حیفم میاد آخه بعدشم دکتر که رفتم نگفت روزه نگیر گفت میتونی بگیر 

الان اول صبحه داری میمیری پس غروب چی میشی ؟!؟!

و دکتر گفته اگه میتونی

الان میتونی ؟!؟!؟!

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
الان اول صبحه داری میمیری پس غروب چی میشی ؟!؟! و دکتر گفته اگه میتونی الان میتونی ؟!؟!؟!

نمدونم به خدا چیکار کنم

اونجا که فکر کردی دیگه چیزی برای شکر گذاری نداری نَبْضِتْ رو بگیر...:)
نمدونم به خدا چیکار کنم

اگه دستور خدا برات مهمه برو بخور تا بدتر نشدی و اعصاب خونوادت رو بهم نریختی