2777
2789
عنوان

معدممممم

121 بازدید | 20 پست

یا صاحب صبر تروخدا بگین چیکار کنم یه هو معده درد شدید گرفتم تیر میکشه مشکل معده هم دارم قرص مصرف میکنم البته نا منظم تنبلیم میشه و فراموش میکنم سنگ گلیه هم دتپترم فقط یه راهکار بدین دردش کم بشه الان

اونجا که فکر کردی دیگه چیزی برای شکر گذاری نداری نَبْضِتْ رو بگیر...:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم چنددقیقه ست معده درد گرفتم تیر میکشه تا قفسه سینه ام ماساژ میدم

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
مطمئنی معده اس؟

آرع دقیقا مثل دفعه ها قبلم شدم

البته من کلا داغونم معده و کلیه و سر دست زانو همه درو میکنه

برو دکتر آزمایش بده باکتری چیزی نباشه 

رفتم ورم معده دارم

البته هر دکتری یه.چیز میگه فعلا دارو داده مصرف کنم اگه خوب نشدم برم آندوسکوپی حالا نمیدونم خوب نشدم یا به خاطره اینکه که داروهارو سر وقت نخوردم 

یه قاشق چای خوری عسل بخور

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
هی کار من از عسل خوردن گذشته 

نوشتی الان روزه ای ؟

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم