2777
2789
عنوان

کمکم کنیدددد

37 بازدید | 2 پست

سلام بچه ها نمیدونم چرا اینجوری شدم من ازینایی که ترسو باشنو اینا دخترای ی خورده حساس اینا نیستم ینی تا جایی ک خودم میدونم ینی فیلم ترسناک زیاد اینا دیدم انابل کانجرینگ و اینا کلا خیلی دیدم ولی تاحالا روم تاثیر نذاشته یا نهایتا تاثیرش یک روز اینا باشه ولی چن شب پیش فک کنم ۵ روز ۶ روز پیش ی فیلم ترسناک دیدم اونشبو تو اتاقم خیلی اوکی خوابیدم ولی از شب بعدش تا لحظه ک تو یوتیوبم یا ویدیو نگا میکنم اینا اوکیم ولی گوشیو میزارم کنار میخوام بخوابم انگار اون سکوت حالت سنگینی داره روم ی حس بدی هر صدای ریزی ک شاید حتی طبیعی باشه میترسونتم یا حتی اگه نترسم اینا تو اتاقم خوابم نمیبره ینی حتی ب فیلمه اینا فک نمیکردم ولی از خوابیدن تو اتاقم حس بدی میگیرم و نمتونم ۴ شبه میام جای مامان بابام میخوابم به نظرتون ممکنه جدا حضور ی چیزی باشه یا مثلا مغزم ی هشدار بده ؟؟؟

نه بابا چی هشدار بده خب خواهر من چرا فیلم ترسناک نگاه میکنی که روت تاثیر بزاره اذیت شی هر چقدر متوسط ...

بخدا اون فیلمه اصن فراموش شد مال ۵ شب پیشه زیادم ترسناک نبود 😑😑حتی تو اتاقم حس ترس ندارم ولی ساکت بودن شب وقتی میخوام بخوابم حس عجیبی بم میده حتی خونه تنها موندم ازون روز مشکل نداشتم ولی شبا ک میخوام بخوابم خوابم نمیبرههه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.