2777
2789
عنوان

دلتنگشم

255 بازدید | 16 پست

پارسال مثل امشب در خونمون همدیگرو دیدیم 

۲۸ اردیبهشت اومد خواستگاریم 🙂

قرار بود ۱۸ تیر عقد کنیم

۱۲ تیر روز دوشنبه ساعت ۶.۳۲ عصر درحالی که شب قبلش قربون صدقم میرفت و ذوق میکرد برای خواستگاری و ازمایش خونمون گفت نمیتونیم باهم زندگی کنیم 😄💔

دنیا رو سرم خراب شد شب و روزم شد گریه و التماس خدا کردن که اونو بهم ببخشه 

دلم خیلی براش تنگ شده دلتنگ شب بخیر گفتناشم 

خدایا چی میشد سهم هم میشدیم 

دلم از خدا خیلی گرفته چرا هرچی صداش میزنم جوابمو نمیده گرچه من بنده خوبی نیستم اما اون که خدای خوبی هست چرا رحم نمیکنه به حالم 

هیچ وقت فکر نمیکردم تو یکسال بشه انقد دل ادم پیر بشه 🥺💔

یه صلوات برام میفرستین مشکلاتم حل بشه شاید شما از من به خدا نزدیکتر باشن❤️

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 

الهی بحق این شب عزیز بش برسی...منم مث توعم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بگردم امیدوارم حال دلت اروم بشه خوشگلم بیا تاپسک اخرم لایک کن منم برات دعا کنم چیشد ک رفت؟یهو؟

همه چی خوب بود 

اون روز انگار یکی چاقو گذاشته بود رو گلوش که فقط بره 

از این رو به اون رو شد 

استوری دلتنگی میزاره چرا اینطوری میکنه هم به خودش سخت میگیره هم به من

چرا خب

نمیدونم 

ازش پرسیدم گف به هزار و یک دلیل فقط گفت من نمیخوام بری سرکار بهش گفتم نمیرم گفت نمیشه ازدواج منو تو اشتباهه

داشتم حاضر میشدم برم بیرون لباس ببینم برای خواستگاری که پیامشو دیدم🥺

ازمایشاتون ب هم میخورد؟ خانوادش راضی بودن؟پیگیر نشدی؟ خدا میدونه چی کشیدی این یسال🥲

نه همه ذوق داشتن مامانم یخورده مخالف بود که اونم وقتی حرفاشو شنید راضی شد 

حتی خانودش خودش چندوقت قبلش منو بهش پیشنهاد داده بودن 

از خودش پرسیدم ولی جواب قانع کننده ای نداد 

۲۳ ماه رمضان منو دید از وقتی که رفت شده ۱۰ ماه که اندازه ۱۰ سال گذشت تو این فاصله بابام ورشکست شد یکی از عزیزانمو از دست دادم

پیر شدم فقط خدا از دلم خبر داره که کاری نمیکنه برام

🥲🥲🥲🥲🥲چی کشیدی تو دورت بگردم کاش میشد بغلت کنم خودش هیچی نمیگه؟تحقیق نکردی؟جویا نشدی؟

الهی قربون دل مهربونت بگردم عزیزم❤️

برام دعا کن 🥺❤️

نه نمیتونم کاری بکنم استوری میذاره دلم برات تنگ شده تو اروزی منی خو عوضی یه غلطی بکن 

ولی هیچ وقت نمیبخشمش میدونست حال روحیم چقد بده بهم گفت من خیلی وابستت شدم میترسم از نبودنت میدونم که توهم وابسته شدی پس چرا رفتی تو که میدونستی دردت چی بود

کاش یه دلیل منقطی میاورد یا قدرت رها کردن داشتم 

الهی قربون دل مهربونت بگردم عزیزم❤️ برام دعا کن 🥺❤️ نه نمیتونم کاری بکنم استوری میذاره دلم برات ت ...

فقط از ته دلم دعا میکنم که اروم بشی 🥲🥲

ای کاش میشد یطوری فهمید که چرااینکارو کرده یهو و چرااینطوری میکنه 🥲🥲

فقط از ته دلم دعا میکنم که اروم بشی 🥲🥲 ای کاش میشد یطوری فهمید که چرااینکارو کرده یهو و چرااینطور ...

قربونت برم انشاالله خدا به دلت نگاه کنه 

قسمت سختش اینجاست که این موضوع افتاده تو دهن مردم هی ازم میپرسن کی عقد میکنی جون میدم تا بگم دروغه

ممنونم عزیزدلم ای خدا چی میکشی🥲🥲🥲من به جات بودم دیوانه میشدم

ببخشید تروخدا قصد ناراحت کردنتو نداشتم❤️

فقط میخواستم بگم یخورده سبک تر شم