2777
2789
عنوان

لطف یا علاقه

75 بازدید | 11 پست

یه پسره رو از یکی دوسال قبل میشناسم .مجازی اشنا شدیم و یه بار همدیگه رو دیدیم،دوستانه بود.مم بیشتر دنبال اشنا شدن با ادم های جدید بودم.خودم ارتباط رو کم و قطع کردم بعد از یه مدخ طولانی دوباره صحبت کردم و اون خیلی دوستانه برخورد کرد و هر چی پست میکنم لایک میکنه و گفت همیشه پیگیر من بوده و در طول صحبت اطلاعات کوچک رو در مورد من به خاطر داشت.هر چی پست میکردم قدیم زود لایک میکرد و جدیدا..یه بار از یه دستبند خوشم اومده بود پست کردم رفت از پیج محصول رو سفارش داد. اونموقع حس خوبی نداشتم و جواب ندادم.الان هم با همه این موارد که فاصله گرفتم و.. دوباره حرف زدیم خ مودبانه برخورد میکنه و گفتم دلم گرفته پیشنهاد بیرون داد. از من تعریف میکنه .بنظر شما به من علاقه داره یا شخصیت مهربون داره و لطف میکنه؟ نمیتونم تشخیص بدم کنجکاو شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب هنوز باهاش زیاد نگشتی ک بدووونییی  درخواستشو خب قبول کن🙂 دیدی مورد پسندت نیس  ...

اره درست میگی.اما از اول دوستانه برخورد کردیم .اما یه یه حرف یا رفتار ادم رو گیج میکنه ،علاقه داره یا یه دوست خوب و با درک؟نمیخوام اشتباه برداشت کنم

اره درست میگی.اما از اول دوستانه برخورد کردیم .اما یه یه حرف یا رفتار ادم رو گیج میکنه ،علاقه داره ی ...

ببین چ زن چ‌مرد با هم جنس خودش شاید رفیق. باشه ولی با جنس مخالف اینجوری برخورد نمیکنه

اون علاقست .

همین ک ی چیزی دیدی برات سفارش داد همین یعنی دوست داشتن 

من برای رفیقم هیچ وقت اینکارو نمیکنم😂😂

شاید برای تولدش کادو بگیرم

وگرنه اونم با دوستاش اینجوری برخورد نمیکنه 

ببین چ زن چ‌مرد با هم جنس خودش شاید رفیق. باشه ولی با جنس مخالف اینجوری برخورد نمیکنه اون علاقست . ...

یعنی به نظر تو یه پسر و دختر رفیق نمیتونن باشن ؟اخه خودم با جنس مخالف میتونم و اتفاقا استقبال هم میکنم .شنیدم هم میگن مردا اینجوری نیستن.. نمیدونم درک نمیکنم

یعنی به نظر تو یه پسر و دختر رفیق نمیتونن باشن ؟اخه خودم با جنس مخالف میتونم و اتفاقا استقبال هم میک ...

چرا نمیگم نمیتونن 

من خودمم رفیق بودم 

تجربیاتمو میگم🥲✋️

الان تو رابطه ایی؟؟ 

بزار چنو ماه بگذزه ببینید هموو 

میفهمین

چرا نمیگم نمیتونن  من خودمم رفیق بودم  تجربیاتمو میگم🥲✋️  الان تو رابطه ایی ...

نه نیستم. نگران بودم اشتباه برداشت کنم رفتار فرد مقابل رو.مثلا با همه مهربان برخورد کنه .دوست خوب ارزشمنده علاقه هم نباشه مهم نیست. گاهی اوقات تشخیص لطف دوستانه و علاقه سخت بود کنجکاو شدم