2777
2789
عنوان

من بچه طلاقم

1049 بازدید | 69 پست

هر وقت اسم جدایی تو زن و شوهرای بچه دار پیش میاد ..یاد اون روزایی میفتم که  هر بچه ای رو دوطرفش تو دستای پدر مادرش گرفتن رو هوا داره تاب بازی میکنه

هیچ موقع اسم پدر مادرم تو یه جا باهم ندیدیم الا صفحه لیست تماسها که اسمشون پشت سر هم بود

دلم میگیره وقتی نگاهای یه بچه طلاق میبینم که داره با حسرت پدر یا مادر دوستاش میبینه

اتیش میگیرم وقتی یاد موقعی میفتم ک بهم با ترهم نگاه میکردن پشت سرم پچ پچ میکردن

زجر میکشم که چرا تاوان اشتباهات دیگران من باید بدم

زجه میزنم چون سهم من از زندگی این نبود

.

.

.

فقط دوست عزیز تا همسرت نشناختی هیچ موقع بچه دار نشو

وقتی هم که بچه دار شدی شرف داشته باش بخاطر بچت کوتاه بیا .صبور باش.مهربون باش.بخشنده باش....

به قول معین ؛ عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ..سعی بر ان کن نرود رو به تباحی😔😔

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مجردی خودت؟

منم بچه ی طلاقم 

هم اون روزا مثل تو سخت گذشت 

هم این روزام 

فقط بخاطر بچه هام ادامه میدم ، بازم گاهی میگم طلاق برا اینموقع هاست دیگ ، شاید پدر مادرمم به جایی رسیدن که دیگ نتونستن ادامه بدن 

خسته از روحی که درگیر تن است...🕊️🖤

زنداییم یک ماهه جدا شده 

پسرشون ۶ سالشه 

انقدر ناز و شیرین زبونه که نگو

الان چند روزه پیش ماست 

جیگرم براش کباب شده 

فردا قراره ببرش

لطفا در حق زندگیشون و داییم دعا کن سرعقل بیان بخاطر این بچه

لطفا اگر کسی پیاممو میبینه در حقشون دعا کنه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

عزیزمممم

منم بچه طلاقم بارها شده با دوستمو مادر پدرش بریم بیرون من خیلی یواشکی گریه کنم ک چرا خانواده من یچیزیش کمه 

تو این چندوقتی ک طلاق گرفتن من خیلی بدبختی کشیدم نمیدونم از خونه عمه زندگی کردن گرفته تا خونه مادربزرگ 

اخرم شبونه بدکن اینکه کسی بفهمه فرار کردم

زنداییم یک ماهه جدا شده  پسرشون ۶ سالشه  انقدر ناز و شیرین زبونه که نگو الان چند روزه پ ...

برای همیشه میره پیش مادرش؟

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
عزیزمممم منم بچه طلاقم بارها شده با دوستمو مادر پدرش بریم بیرون من خیلی یواشکی گریه کنم ک چرا خانوا ...

فرار کردی به کجا اخه؟

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

عزیزمممم منم بچه طلاقم بارها شده با دوستمو مادر پدرش بریم بیرون من خیلی یواشکی گریه کنم ک چرا خانوا ...

بعدش چی شد ؟ 

من ازدواج کردم تو سن کم ، فک کردم خودمو نجات دادم از اوارگی ولی از چاله درومدم افتادم تو چاااه

خسته از روحی که درگیر تن است...🕊️🖤

دختر دایی من 7 سالشه 

بابا مامانش دارن جدا میشن، شش روز هفته پیش مامانش یه روز پیش باباشه. 

وقتی خونه بابابزرگم بودیم برادرزادمم بود 

و همسن دختر داییمه. برادر زادم داشت با داداشم و مامانش بازی می‌کرد یه لحظه دیدم دختر داییم با بغض داره بهشون نگاه میکنه. همون لحظه گفتم تا وقتی صددرصد از شوهرم مطمئن نشدم بچه نمیارم ✌️

همون لحظه حواس دختر داییمو پرت کردم ک غصه نخوره