2777
2789
عنوان

مامان ریلکس

60 بازدید | 4 پست

دیدین بعضی مامانا چقدر ریلکسن؟اصلا عین خیالشون نیست که مثلا بچشون الان داره تو یه جمعی شلوغ کاری میکنه یا حرف میزنه حالا خوب یا بد،یا شوهراشون!اصلا برام عجیبه ،مامان من ما یکم شلوغ کاری میکردیم یا حرف میزدیم همونجا یکی میزد بهمون تا آروم بشینیم،قبل این که یکی بدش بیاد بخواد بهمون بگه مامانمون بهمون میگفت،بابامم همینجوری،فامیلامونم همینن،برام عجیبه اصلا بعضیا چقدر ریلکسن و چقدر فضا میدن به خانوادشون ،الان یه خانومی تو مسجد ۳ تا دختر کوچیک داره،قشنگ اینا نشستن ین گوشه برا خودوشن بازی میکنن،خودش هم نشسته دعا میخونه ،نهایت با لبخند بهشون نگا کنه یا بهوشن خوراکی بده

ریلکس نیستن یکی بگه بالا چشمت ابروعه به بچه آسمونو به زمین میدوزن

البته اینی که گفتی مگه بچه ها اذیت میکنن اشکالش چیه؟ 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

البته اینی که گفتی مگه بچه ها اذیت میکنن اشکالش چیه؟ 

نه ،میگم ینی خوبه این ریلکسی،ما حتی اذیتی هم نداشتیم مامانمون سرویسمون میکرد که اینجوری نکن،حالا ما که دیگه بزرگ شدیم ،من بیشتر نگرام اینم که خودمم شبیه مامانم بشم،یه مامان کمال گرا و کنترل گر و حرص خور،هم خودم اذیت میشم هم بقیه رو اذیت میکنم

نه ،میگم ینی خوبه این ریلکسی،ما حتی اذیتی هم نداشتیم مامانمون سرویسمون میکرد که اینجوری نکن،حالا ما ...

درست میگی

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲