مال منو ببینی چی میگی البته قیافه قسنگه ولی قرارع عمل کنم
با مردای نی نی سایت مهربان باشید اینا خواهرای لطیف ما هستن یه چیزی میگید گناه دارن گریه میکنن تورو خدا این مردا رو نه ببخشید این زنای لطیف و رعایت کنید 🥲🙏🏻+یک سکه در جیبم نداشتم ولی آرزوهای بزرگی در سر داشتم+ هر آنچه که فکر میکنی لایقش نیستی نخواهی داشت و بهش نمیرسی اول باید در ذهن خودت به چیزی برسی ذهن اگر فقیر باشه زندگی هم فقیرانه میشه اینارو هم من باید بهتون یاد بدم خودگذشتگی بیش از اندازه خودتو خراب میکنه فکر کردی کسی قدرتو میدونه؟ یه دختر تنیجرم که داره به همه چیز میرسه مطمئنم که بنده برگزیده خدا هستم چون این همه لطف واقعا طبیعی نیست خدایا دوست دارم.باور کنید ۹۹درصد مردا اصلا از زن کم توقع و اونایی که به راحتی از خودشون میگذرن خوششون نمیاد بار ها هم ثابت شده و تو اطرافتون هم دیدین ،که اون زنهایی که خواسته ها و موقع بیشتری داشتن موفق تر شدن و شوهرشون هم بیشتر قدرشونو میدونه تا اون زنی که یه پیرهن رو هم به خودش زیاد میبینه.
#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید