دختر عموم 15 سالشه بعد اومد برام گفت توی کلاسشون رو یه دختره کراش زده خودش تامبویه برای کسایی که نمیدونن یعنی به چیزای پسرونه علاقه داره موهاشون پسرونه زده و لباسای پسرونه دوست داره به چیزای دخترونه زیاذ علاقه نداره جوری نیست که دوستاش روش تاثیر گذاشته باشن از همون بچگی اینطور بود اول اولم زیاد طرف دخترا میرفت چند سال پیش لو رفت که با یه دختره رابطه داشته حالا هم اومد بهم گفت رو یه دختره یه ساله کراشه من واقعا حس میکنم گرایشش به دختره ولی اصلا نمیتونه خانوادش در میون بزاره منم چون دیدم خیلی تو خودشه بزور از زیر زبونش کشیدم لطفا گزارش نزنین همه میان مشکلاشونو میگن منم میخوام بدونم چطوری به دختر عموم کمک کنم هرکی میتونه کمک کنه بیاد
من مشکلی ندارم با گرایشش بهش گفتم اگر اون دختر و دوست داشته باشی میتونی با احتیاط بری جلو من میدونم از اولم لز.بین بود ولی مادرش از این موضوع خیلی وحشت داره چند بار سر این موضوع دعوا شده
آسیبی نیست گرایششه الان شما به زنا علاقه پیدا نمیکنی اونم به مردا اینجور افراد بیشتر میرن خارج از ایران زندگی میکنن منم دختر عموم همینطور بود هر مشاوره ای رفت هیچ کاری از دست شون برنیومد تازه دختر عموی من فقط یک ماه پریود شد دیچه نشد
More important than loving is how long you love her.؟