2777
2789
عنوان

دختر عموم

417 بازدید | 12 پست

دختر عموم 15 سالشه بعد اومد برام گفت توی کلاسشون رو یه دختره کراش زده خودش تامبویه برای کسایی که نمیدونن یعنی به چیزای پسرونه علاقه داره موهاشون پسرونه زده و لباسای پسرونه دوست داره به چیزای دخترونه زیاذ علاقه نداره جوری نیست که دوستاش روش تاثیر گذاشته باشن از همون بچگی اینطور بود اول اولم زیاد طرف دخترا میرفت چند سال پیش لو رفت که با یه دختره رابطه داشته حالا هم اومد بهم گفت رو یه دختره یه ساله کراشه من واقعا حس میکنم گرایشش به دختره ولی اصلا نمیتونه خانوادش در میون بزاره منم چون دیدم خیلی تو خودشه بزور از زیر زبونش کشیدم لطفا گزارش نزنین همه میان مشکلاشونو میگن منم میخوام بدونم چطوری به دختر عموم کمک کنم هرکی میتونه کمک کنه بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمکی نیس دیگه گرایششه درکش کن فقط

من مشکلی ندارم با گرایشش بهش گفتم اگر اون دختر و دوست داشته باشی میتونی با احتیاط بری جلو من میدونم از اولم لز.بین بود ولی مادرش از این موضوع خیلی وحشت داره چند بار سر این موضوع دعوا شده

خب نمیشه که آسیب میبینه بعدا

آسیبی نیست گرایششه الان شما به زنا علاقه پیدا نمیکنی اونم به مردا اینجور افراد بیشتر میرن خارج از ایران زندگی میکنن منم دختر عموم همینطور بود هر مشاوره ای رفت هیچ کاری از دست شون برنیومد تازه دختر عموی من فقط یک ماه پریود شد دیچه نشد

More important than loving is how long you love her.؟
بیشتر باید با مادرش صحبت شه ک با موضوع کنار بیان

مادرش مذهبیه اگه یکم از این موضوع صحبت بشه یه جنجالی راه میندازه که اون دختر همینجوریشم محدود هست مطمئنم بعد اینکه مادرش خبر دار شه خیلی محدود تر میشه

آسیبی نیست گرایششه الان شما به زنا علاقه پیدا نمیکنی اونم به مردا اینجور افراد بیشتر میرن خارج از ای ...

الان که نه آیندشو گفتم نمیدونم چون هرکس بخواد نخواد به جنس مخالف یا مکملش نیاز داره بازم نمیدونم

ولی چرا پریود نشد این واقعا عجیبه اخه ربطی به گرایش نداره

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بیشتر باید با مادرش صحبت شه ک با موضوع کنار بیان

ولی ایکاش همه با این موضوع کنار میومدن خودمم از بچگی یجورایی گرایش به دختر داشتم الان از اینکه شوهر کردم ناراحتم کلا از زندگیم راضی نیستم

ولی ایکاش همه با این موضوع کنار میومدن خودمم از بچگی یجورایی گرایش به دختر داشتم الان از اینکه شوهر ...

این فاجعس به شوهرتون حس ندارید کلا توی ایران این چیزا عادی نیست

More important than loving is how long you love her.؟