2789
عنوان

کراش

348 بازدید | 34 پست

بچه ها رو یکی خیلی کراشم سنم در حدی نیس برم جلو یا اون بیاد ولی هی با بقیه دخترا جیک تو جیک میشه بعد میاد با منم خوب حرف میزنه نخ می ده ؟

چیکار کنم تکلیف چیه؟

چن سالته

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تایپک های منم راجب کراشم بود که الان یه هفته رلم باهاش و رفتم بهش حسمو گفتم 

واو خوش بحالت 

آخه من اینو خیلی تخریب شخصیتی میکنم می ترسم زیاد نزدیک شه چون فامیلم هس دردسر شه فقط می خوام قصد شو بدونم 

چه مرگشه آخه؟

واو خوش بحالت  آخه من اینو خیلی تخریب شخصیتی میکنم می ترسم زیاد نزدیک شه چون فامیلم هس دردسر ش ...

ولی خوش بحالم نیستا تایپکمو بمون منه دیوانه رفتم عاشق جراحم شدم و بهش گفتم ایشون گفت حس منم همینطوره و ازم درخواست رابطه کرد چند روز پیش وبحثمون شده فعلا فردا قرار برم پیشش

ولی خوش بحالم نیستا تایپکمو بمون منه دیوانه رفتم عاشق جراحم شدم و بهش گفتم ایشون گفت حس منم همینطوره ...

می رم می خونم 

وای دو دلم خیلی دوسش دارم می دونم اونم دوسم داشته باشه صدمو براش میزارم ولی الان خیلی برای این کارا کوچیکم پس سعی میکنم فک نکنم 

می رم می خونم  وای دو دلم خیلی دوسش دارم می دونم اونم دوسم داشته باشه صدمو براش میزارم ولی الا ...

منم ۱۷ سالمه ها کوچیکه نیستی اگه دوسش داری برو بگو نزار شرمنده دلت بشی و منی که آدمی بودم غرورم نمیزاشت حسمو به ی نفر بگم ب این گذاشتم زیر پام چون خوشم می اومد واقعا  

منم ۱۷ سالمه ها کوچیکه نیستی اگه دوسش داری برو بگو نزار شرمنده دلت بشی و منی که آدمی بودم غرورم نمیز ...

ببین فامیله !می ترسم بره بگه بدبشه برام

ولی تاپیکت رو خوندم به نظرم کات 

الان احساساتی هستی هر دکتری با شخصیت نیستا 

به خودت یه لطفی بکن اول نوع رابطه رو با اون آقا مشخص کن جان من گوش کن فردا بگو برای چه نوع رابطه ای می خوای منو اگه گفت ازدواج بگو پس پا پیش بزار دیگه

ببین فامیله !می ترسم بره بگه بدبشه برام ولی تاپیکت رو خوندم به نظرم کات  الان احساساتی هستی ه ...

بله ولی به نظرم فایل درست نیست چون بعد چند وقت ی موقع آدم کات می‌کنه هی رودرو میشه برای خودت خوب نمیشه برای روحیت 

ارع فردا برم پیشش میپرسم تو چت ازش پرسیدم هی پیچوند جواب نداد 🥲💔