2777
2789
عنوان

چرا پسرا ی مدت ک میگذره فراری میشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 46 پست

این مدل پسرا آروم ویواش کات میکنن دختره رو بیمحل میکنن تاخود دختر خسته شه بره

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳ دلیل میتونه داشته باشه. دلیل اول: دختر وابسته و آویزون پسر میشه و هی زنگ و پیام میزنه و پسر فاصله میگیره تا رابطه به کوک درست برگرده ( پسرا از دختر وابسته خوششون نمیاد و درستش اینکه بیشتر زنگ و پیام از طرف پسر باشه)

دلیل دوم : پسر ارتباط رو کم میکنه تا کات کنه.

دلیل سوم : پسر کیس جدید پیدا کرده و میخواد قبلی رو از سرش باز کنه.

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
خودتو بگیر و مغرور باش،اگه بخوادت دوباره میاد سمتت ،اگه نیومد تو هم قیدشو بزن که این رابطه دیگه بدرد ...

چرا پسرا میفهمن یه دختر دوسشون داره سرد میشن؟

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
دختر بودنمو گرفته اسمشم تتو زدم 

واقعا نمیفهممتون ینی واقعا ندیدی و نشنیدی دخترایی که این بلا قبل از تو سرشون اومد که توام رفتی باز همون کارو کردی؟یا فکر کردی این تحفه ای که با توعه با بقیه فرق داره خدا از آسمون انداخته پایین واسه تو،

خیلی متاسفم که اینو میگم ولی همون دیگه هر چی خواسته براش کردی دیگه مصرف نداری اونم زده زیر همه چی برو یه فکری برای آینده زندگیت کن از این دیگه چیزی در نمیاد

بزن درروهستن

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 
چرا پسرا میفهمن یه دختر دوسشون داره سرد میشن؟

دلیلشو خودمم نمیدونم،ولی گاهی اینجوریه،دوست داشتن نه ها یکی ضعیف تر باشه ازشون لذت میبرن وقتی کسی قوی تره رو مخشونه ذهنشون درگیرشه وقتی ضعیف باشه و وابسته دیگه ذهنشون درگیرش نمیشه،البته این نظر شخصیمه نمیدونم واقعا

یه چی میگم بهتون از رو دلسوزی ،تو برخورداتون با پسرا با وقار باشید ،قوی جلوه کنید ،ارایش آنچنانی نکنید،برای خودتون ارزش قائل باشید،به نظر من جذاب ترین دخترا اونایین که برای خودشون حد و چارچوب دارن،با وقارن ،سنگینن،برای زندگیشون برنامه دارن . اینجور دخترا سوژه ازدواجن

دخترایی که زیادی ارایش میکنن ،مدام با این و اون میگن میخندن،هر حرفی میزنن،هر کاری میکنن و خودشونو دم دستی میکنن طعمه رابطه زود گذر میشن

و بعضی پسرا خیلییی بی رحمن ،یه کارایی میکنن بعد میان تعریفم میکنن 

دلیلشو خودمم نمیدونم،ولی گاهی اینجوریه،دوست داشتن نه ها یکی ضعیف تر باشه ازشون لذت میبرن وقتی کسی قو ...

ممنونم نظرتو گفتی. من یه پسری همسایمونه. اولش ازش خوشم نمیاد. انقد خیره میشد به صورتم فکر کردم ازم خوشش اومده. یه بار هم با مامانم منتظر تاکسی بودیم مارو رسوند. فکر کردم از من خوشش اومده😐

امروز اینجا مشورت کردم همه گفتن نه خوشش نیومده.

الکی الکی ۲ سال درگیر شدم بهش فکر میکنم😑

ممنونم نظرتو گفتی. من یه پسری همسایمونه. اولش ازش خوشم نمیاد. انقد خیره میشد به صورتم فکر کردم ازم خ ...

شما دخترا هم عجیبیدا،یکی نگاهتون میکنه خیره میشه فک میکنید دوستتون داره؟😂😂

پس چرا ما کسی خیره میشه بمون فک میکنیم دعوا داره😂😂

شما دخترا هم عجیبیدا،یکی نگاهتون میکنه خیره میشه فک میکنید دوستتون داره؟😂😂 پس چرا ما کسی خیره میش ...

😁😁😁 دعوا چرا؟

آخه بخدا نگاهش خیره به صورتم و چشام بود. جوری که پلک نمیزد. چند بار مامانم متوجه شد اون به من نگاه میکنه. یکبار هم دوستم گفت پسره پشتش به ما بود برگشت نگاه کرد😁 

اصلا خیلی وقتا کنار من بود که سرشو برمیگردوند. 

یا از دور میدیدم نگاه میکنه.

حالا من ازش خوشم اومده😔

😁😁😁 دعوا چرا؟ آخه بخدا نگاهش خیره به صورتم و چشام بود. جوری که پلک نمیزد. چند بار مامانم متوجه ش ...

البته اینم بگم بعضی پسرا خیلی چشم چرونن ،پشه ماده هم رد بشه خیره میشن

حالا اینا که شوخیه ولی ذهنتو درگیر نکن ،شما درست و با ابرو زندگی کن انشاللله اونی که واقعی دوست داره و خوشبختت میکنه هم میاد سراغت

2790
2778
2791
2779
2792