2777
2789
عنوان

لیاقت نداشتم🚶🏻‍♀💔😞

163 بازدید | 6 پست

امشب لیاقت نداشتم مثل پارسال اعمال شب قدر انجام بدم.

نمی دونم چیکار کردم توفیق بهم ندادن💔

ولی شما که محبوب خدا هستید، منو دعا کنید🌱:)

التماس دعا💕

من مسلمانم، اما فرزند کوروش ام،ایران سرزمین مادری ام، من یگانه پرستم و آزادی را حق همه میدانم🌱                    به تاریخ کشورم، به تخت جمشید(پارسه) می بالم🌱          به حافظ، به سعدی، به فردوسی، به مولانای جان🌱            به پروین و نیما، به سایه، به صائب، به شاعران ایران🌱      هیچ کس و هیچ چیز نمی تواند مرا از «قرآن»، «گلستان سعدی»، «مثنوی و معنوی»، «دیوان حافظ»، «شاهنامه» «داستان های هزار و یک شب» و شعر فارسی جدا کند .         
چی شده عزیزم

دارم با یکی زندگی میکنم که آدم معتقدی نیست، حالا اینش اصلا مشکلی نیست.

مدام در حال فحاشی و توهین کردنه و به شدت عصبی و دارای انرژی منفی.

خیلی روم تاثیر میذاره.

برا همین دست و دلم به کارای معنوی نمیره💔😞

من مسلمانم، اما فرزند کوروش ام،ایران سرزمین مادری ام، من یگانه پرستم و آزادی را حق همه میدانم🌱                    به تاریخ کشورم، به تخت جمشید(پارسه) می بالم🌱          به حافظ، به سعدی، به فردوسی، به مولانای جان🌱            به پروین و نیما، به سایه، به صائب، به شاعران ایران🌱      هیچ کس و هیچ چیز نمی تواند مرا از «قرآن»، «گلستان سعدی»، «مثنوی و معنوی»، «دیوان حافظ»، «شاهنامه» «داستان های هزار و یک شب» و شعر فارسی جدا کند .         

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دارم با یکی زندگی میکنم که آدم معتقدی نیست، حالا اینش اصلا مشکلی نیست. مدام در حال فحاشی و توهین کر ...

عزیزم ببخش از حرفم ناراحت نشو 

نظر من اینه که این حرفها یه بهونه شده برای انجام ندادن اعمال این شب عزیز

تو برو سمت خدا و ببین خدا چقدر آرومت میکنه 

از خودش بخواه که بهت صبر بده و کمکت کنه 

و دیگه هیچوقت نگو لیاقت نداشتم

اگه دلت پاک نبود و خدا دوستت نداشت که برای همچین موضوعی ناراحت نبودی

عزیزم ببخش از حرفم ناراحت نشو  نظر من اینه که این حرفها یه بهونه شده برای انجام ندادن اعمال ای ...

درست میگین شما👌🏻

ولی بودن و زندگی کنار همچین اشخاصی حتی نفس کشیدن هم سخت میکنه.

وقتی نیست من حالم خیلی خوبه انگار پرنده ای که از قفس آزاد میشه.

ولی وقتی هست مثل افسرده هایی ام که هیچ کار معنوی و غیر معنی هم نمی تونم انجام بدم حتی یه کتاب خوندن ساده یا فیلم دیدن.

درست میگین شما👌🏻 ولی بودن و زندگی کنار همچین اشخاصی حتی نفس کشیدن هم سخت میکنه. وقتی نیست من حال ...

خیلی ناراحت شدم برات عزیزم

برات اگه لایق باشم دعا میکنم که خدا به زودی زود تو سرنوشتت یه تغییر مثبت بذاره 

خیلی ناراحت شدم برات عزیزم برات اگه لایق باشم دعا میکنم که خدا به زودی زود تو سرنوشتت یه تغییر مثبت ...

ممنونم، ان شاءالله🌸