2777
2789
عنوان

پریودی

294 بازدید | 12 پست

سلام شبتون بخیر من تو تاپیکای قبل هم گفتم.من ۲۸ اسفند باید پریود میشدم و نشدم بعد ۴ ۵ تا بیبی چک زدم ک همشون زیر ده دقیقه هاله انداخته ولی الان دو سه روزه ببخشید ترشحات قهوه ای و صورتی رنگ و درد شدید پریودی دارم .نمیدونم پریودی حسابش کنم یا ن..روی لباس زیرم خیلی کم دیده میشه.ممنون میشم کمکم کنید

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب ازمایش بده اگه مثبت بود سریع برو دکتر تا برات شیاف بنویسه و سونو هفته هشت

ببینم نوبت میده برا شنبه بهم فدقش این دو سه روز استراحت کنم

پریود شدم

عزیزم اگه عکس رنگی از رحم ننداختی تاحالا برودکتر بگو برات بندازه چون من همه چیم اوکی بودد بعدعکس رنگی همون ماه حامله شدم

امیدت فقط به اون بالایی باشه

سلام عزیرم خوبی چرا دیگ نمیای سایت دلم برات تنگ شده یه خبر از خودت بده خصوصیم چندبار پیام دادم ج ندادی😥

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

سلام عزیرم خوبی چرا دیگ نمیای سایت دلم برات تنگ شده یه خبر از خودت بده خصوصیم چندبار پیام دادم ج ندا ...

سلام عریزم خصوصی شمارمو میذارم باهم در تماس باشیم. سایت میام حالم بد میشه دیگه نمیام

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز