2777
2789
عنوان

قبض گوشی🫤

108 بازدید | 8 پست

سلام

برای فروردینم تا الان ۱۰۰هزار تومن قبض میان دوره اومده

بعد تو ریزفاکتور ، ۹۰ هزار تومن برای پیام کوتاه برام زده :/

در حالی که من هیچیییی اس ام اس ندادم و جزو هیچ چیز پیامکی ای نیستم و حتی پیامای تبلیغاتیمم بستس

از کجا میشه فهمید این ۹۰ هزار تومن برای چیه؟؟؟

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایرانسلی ؟

نه همراه

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
برو تو  همراه من جزییات شو ببین

دیدم

بعد زده تو یه روز تقریبا ۱۰ تا پیامک بین الملل دادم که دونه ای ۶ هزار تومن حساب شده

در حالی که من چک کردم تو اون روز هیچ اس ام اسی ندادم

من‌ماهی ۳۰۰تاو۳۵۰ قبض گوشیم‌میاد همشم‌ اینترنت. همراه اول تعرفه هاش خیلی گرونه

من اسفند ماه ۶۶۴ هزار تومن قبضم شد

ولی مساله ای نبود چون بسته خریدم و به هرحال طبق تعرفشون حساب شده بود

الان مشکل اینه که من اصلا اس ام اسی ندادم و برام قبض اومده برای اس ام اس