2777
2789

بچه ها من دو سال پیش دندونامو ارتودنسی کردم. صاف شد 

حالا بخاطر سفید شدنش میخواستم کامپوزیت کنم از ی طرف دو دل میگم نکنه دندونای خودم خراب بشه بعدا پشیمون بشم 

لطفا کسایی ک کامپوزیت کردن راهنماییم کنید 

و‌اینکه چه رنگی زدید چه رنگی بهتره خیلی سفید یا زنک طبیعی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم 

من چند سال پیش  دوتا دندون جلویی رو کامپوزیت کردم ، رنگ طبیعی 

خوب بود طبیعی بود ، ولی باید نراعات کنی مثلا تخمه ژاپنی نشکنی یا چیزای خیلیی سفت گاز نزنی 

اتفاقا منم ارتودنسی دارم الان ، تصمیم دارن بعد اینکه تموم شد کامپوزیت کنم

وقتی کامپوزیت بکنی دیگه بین ۷،۹سال اینطورا باز باید عوضش کنی و کامپوزیت جدید بزاری

دندونه خودت خراب نمیشه ولی خب تراش میخوره بخوایی کلا برداری چون مینای دندون تراش خورد و سد حفاظتیش از بین رفته دندونات زرد میشه بخوایی باز نزاری کامپوزیتتو 

من و تمامه کسایی هم که میشناسم انجام دادیم اوکیه مشکلی نداریم و برگردیم به عقبم باز انجام میدیم😁

اگه حالته دندونات خیلی خیلی اوکی شده نمیخوایی تغییری بده توی مدل سایز و فلان بیلیچینگ کن 

و رنگشم از من سفیده ولی ادامس شیکی نیستش ولی خب خودم رنگ نچرالو اصلا دیدم دوست نداشتم ترجیهم سفید بود

سلام عزیزم  من چند سال پیش  دوتا دندون جلویی رو کامپوزیت کردم ، رنگ طبیعی  خوب بود ...

اهان شما راضی بودی؟؟

بعد اینکه من نمیخوام زیاد دندونامو پهن بزنه بیرون 

🥴بدم میاد زمخت و پهن باشه میترسم اونجوری بشه 

اشتباهه اگه به خاطر سفید شدن کامپوزیت کنی دندون طبیعیت اگه مرتبه حیفه واقعا

جدی؟؟؟؟🤦🏻‍♀️ارع بابا دو سال پیش ۴۰ تومن دادم ارتودنسی کردم 

بخاطر این تو دوراهی بودم ک کامپوزیت کنم یا ن چون میترسیدم خراب بشه پشیمون بشم بعدا 

پس اینایی ک از کامپوزیت تعریف میکنن چیه 🤦🏻‍♀️

جدی؟؟؟؟🤦🏻‍♀️ارع بابا دو سال پیش ۴۰ تومن دادم ارتودنسی کردم  بخاطر این تو دوراهی بودم ک کامپو ...

من کامپوزیت کردم چون دندون هام ردیف نبود الانم راضیم ولی احتمال پوسیدگی داره چند سال بعد باید بری ترمیم در کل دندون هات اگه ردیفه حیفه کامپوزیت کنی