2777
2789
عنوان

کاش میشد

53 بازدید | 5 پست

کاش میشد مرد ها در ماه چند روزش بیان جای ما زن بشن دلشون نازک بشه،توی خونه بمونن ،اشپزی کنن ظرف بشورن ،با بچه سرکله بزنن،تمیز کاری،یه شوهر هم داشته باشن ک وقتی میاد همش غر بزنه دعوا کنه دل بشکنه،صبح ک میشه درگیر خونه زندگی و کار کردن ک کمی ب چشم آقای شوهر بیاد ،ب خودش برسه خوشگل کنه یدونه حرف خوشگل و کمی توجه ببینه از طرف شوهر ولی در عوض همش بی توجهی و کنایه،خیانت و بی اعتمادی،سردی،و هزار تا ناراحتی ،،،،، وقتی آخرشم ب این نتیجه میرسن ک هرکار کنن بازم کمبود دارن ب چشم شوهر،وقتی میان برای خودشون باشن بازم جای خالی یه توجه کوچیک یه محبت کوچیک یه حرف یه عشقبازی توی زندگیشون و قلبشون خالیع، وقتی قلبشون می‌شکنه ناراحت میشن یا افسرده کجا باید برن؟باید بشینن گوشه خونه گریه کنن ن اینکه با ماشین بزنن بیرون یا چیزی خورد کنم🥺😭😭 تازه نزارن اشکشو بچه اش ببینه😞😓

درخواست قبول نمیکنم، من آرزوهامو زمانی بدست آوردم ک دیگه ذوقی براش نداشتم🌱

من واقعا متاسفم. ولی ما مردا همه اینجوری نیستیم. 

ما مردا از صبح میریم سرکار با کلی آدم سروکله میزنیم کلی استرس و دوندگی که نیاز خانواده و آیندشونو تضمین کنیم. به خدا یه وقتا یه روز خونه نشستن و استراحت واسم یه عشق و حال لاکچریه. دستمم به دهنم میرسه وضع مالیم هم خوبه خداروشکر. فقط میخام بگم ما مردا خیلیامون صدامون درنمیاد و ذره ذره آب میشیم. فدای سر خانواده

من واقعا متاسفم. ولی ما مردا همه اینجوری نیستیم.  ما مردا از صبح میریم سرکار با کلی آدم سروکله ...

یه زن جون میده برای توجه لطفا ب خانوم خونتون حس کمبود ندید،ممنون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنون. حتما. شما با شوهرت صحبت کن

شوهرم اگه حرف میفهمید اینجا حرف نمیزدم خالی بشم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز