2821
2789
عنوان

دهه هشتاد🫡

94 بازدید | 13 پست

اول اینکه خودم دهه هشتادم! این هم برام سوال شده پس جای بحث نیست فقط جای پاسخه اگه قراره تهاجمی جواب بدین کلا جواب ندیدن نه اعصاب شما خورد شه نه من 

ولی چرا اکثر(نه همه)دهه هشتادیا‌ بی هدفن تو زندگیشون؟ 

چرا نمیدونن چی میخوان چیکار کنن برای خودشون و زندگیشون ارزش زیادی قائل نیستن اینارو از همکلاسی هام و هم مدرسه ای هام زیاد دیدم،و توی جامعه هم دیدم دوست خودم ک دیگه دوستم نیست زار میزد میگفت کسی دوستم نداره بهش میگفتم خودت خودتو دوست داشته باش تا بقیه دوست داشته باشن وقتی خودتو دوست نداری انتظاری از بقیه نداشته باش و کلی چیزای دیگه

اون دلی که خورد کردی رو انداختم دور،دیگه نیا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو ایران میفهمی هدف داشتن یعنی هیچ تلاش میکنی ولی نمیشه یکی میره جاتو میگیره که ازت کمتره و... کم کم نابود میشی بعدش از تلاش کردن خسته ای دیگه ول میکنی بهترین شرایطم باشه میگی دیگه هیچی نمیخام فقط این زندگی تموم بشه 

دهه هشتادیا همونایین که میخندن ظاهرشون ولی پره دردن)))

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود

سر همین بی هدفی و.... من هیچ دوستی ندارم میدونم سخته باورش ولی هیچ دوستی ندارم همیشه تنهام و از این تنهاییم لذت میبرم :)

چون وابسته ب مجازی و چیزای دروغ توشن

منم توی اینترنت و مجازیم ولی معتاد نیستم باخت ندادم،باور کن قبلا دورم شلوغ بود پر بی هدف نمیدونستن چی میخوان همش دپ دیدم سرم داره اثر میزاره همه رو قیچی کردم با هیچکس دوست نشدم،اینترنت چیز خوبیه ولی بلد نیستیم استفاده درست کنیم

موافقم خودم دهه هشتادیم و به شدت هدفمندم ولی بیشتر ادمای دورم که دهه هشتادین بی هدف و ول میچرخن براش ...

چجوری تحمل میکنی اونارو؟ اذیت نمیشی 

تو ایران میفهمی هدف داشتن یعنی هیچ تلاش میکنی ولی نمیشه یکی میره جاتو میگیره که ازت کمتره و... کم کم ...

چرا همچین فکری میکنی؟ یه دکتری دیدم  میگفت من توی روستا بزرگ شدم برگه نداشتم بنویسم چون توان خانوادگی نمی‌رسید منم میرفتم برگه بقیه که باطله بود رو پاک میکردم استفاده میکردم تلاش کردم رسیدم اینجا 

بهترین پزشکههههه میلیاردر اونم ایرانه هیچ جایی نرفته

چجوری تحمل میکنی اونارو؟ اذیت نمیشی 

چرااا اتفاقا باعث میشه ازشون دلزده بشم یه پسری به شدت دوسم داره هرکاری برام میکنه ولی چون همینطوری بی هدف میگرده و دستش تو جیب خونوادشه با وجود تموم علاقش و توجهاتش نمیتونم جدی بهش فکر کنم

چرااا اتفاقا باعث میشه ازشون دلزده بشم یه پسری به شدت دوسم داره هرکاری برام میکنه ولی چون همینطوری ب ...

بهتره جدی هم فکر نکنی کسی ک اینجوریه‌. هیچ وقت یک مرد خوب برای تو و یک پدر خوب برای بچها نمیشه

چرا همچین فکری میکنی؟ یه دکتری دیدم  میگفت من توی روستا بزرگ شدم برگه نداشتم بنویسم چون توان خا ...

من منظورم فقط درس نبود 

هنر چی؟ امروز رفته بودم کتاب کمک درسی بگیرم یه پسره نشسته بود گیتار میزد منم چن لحظه واستادم چشامو بستم گوش دادم انقد قشنگ میزد میدونی بابام چی گف؟گف اینجا دنبال هنر باشی تهش اینه میشینی جلوت عین گداها پول میریزن کتابتو بخون این درده دیگه منی که عاشق موسیقیم چطوری دفاع کنم؟بگم میخام آیندم بشینم کنار خیابون؟

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
بهتره جدی هم فکر نکنی کسی ک اینجوریه‌. هیچ وقت یک مرد خوب برای تو و یک پدر خوب برای بچها نمیشه

دقیقاااا 

شاید به سختی ادم با این شدت عاشقی به پستم بخوره ها ولی همه چیز علاقه نیس نمیتونم اصلاا کسی که برنامه ای برای زندگی و ایندش نداره رو تحمل کنم 

من منظورم فقط درس نبود  هنر چی؟ امروز رفته بودم کتاب کمک درسی بگیرم یه پسره نشسته بود گیتار می ...

تو ایران بله متاسفانه به هنر و موسیقی مخصوصا برای دختر بهایی نمیدن مگه اینکه مهاجرت کنی 

من منظورم فقط درس نبود  هنر چی؟ امروز رفته بودم کتاب کمک درسی بگیرم یه پسره نشسته بود گیتار می ...

اره اینجا به هنر بها نمیدن :) عمق فاجعه س متاسفانه