2777
2789
عنوان

بچه بیان نظر

113 بازدید | 16 پست

درباره این دلنوشته دوباره میرسه غروب جمعه جونی که از ته دلش میزنه عقده زندگیش پر غصه اینجاس که میبی میشی بذل تو خودتی پر مشکل حسرت که برا میمونه خوشگل هی میجنگی میفهمی زندگی بیحرمه عین بازی شطرنج موهاشه که میلغه امیده میشه به اینده خداست که میده نه بنده هنوز کامل نیست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

غلط املایی زیاد داری بچه 😂🖐️

خخخ چون سریع مینوسم نگاه نمیکنم خخخچند تا دیم نوشتم هنوز کامل نشده  وقتی زندگیت میشه قلم کاغذ میبنی می‌کنند تو قفس. خیلی راحت که کشتن رفیقان برات بشه عادت کار می‌کنی چندتا مشکل مردم و میبینی شده حسرت توکشوری که دستور میده خضرت

رپ کار میکنی ؟  یا من دارم اینا رو گنگ طور میخونم 😂😂😂

یکی دیگم نوشته شروع غریبانه میراثی ناچیز طلوع فریبانه رویاس پاییز دیدن فردام ریختن اشکام حس تابیدن با نگاهی نحس  غمش خوابیدن محکومه حبس کامل نیست

[QUOTE=334059516]عاشقشمممم[/QUOTE من آهنگ زیاد گوش میکنم زندگیمه رپه الان دارم شروع به نوشتن میکنم ه ...

منم میخوام شروع کنم 

منتها اصلا چیزی درباره اش نمیدونم

و اینکه به نوشتن علاقه ندارم

خوووووندن 🥲

منم میخوام شروع کنم  منتها اصلا چیزی درباره اش نمیدونم و اینکه به نوشتن علاقه ندارم خوووووند ...

تلاش کن اوکی میشی نظرت درباره چیزای که مینویسیم چیه خوب هنوز کامل نیست باید تسریح هم بشه