2777
2789
عنوان

شما هم بعد کات حالتون بد میشه ؟؟؟

1398 بازدید | 53 پست

انگار صورتم داره میسوزه از بس داغه ؛ صدای قلبم رو میشنوم اونقدر تند میزنه ، یه استرس و اضطراب دائمی یه حال بدی شدید یه بی قراری ک میخام چشمامو ببندم و دیگ بیدار نشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همش فکر میکنم یه خواب شیرین و خیلی خوبی بودم که یه دفعه یکی بیدارم کرد، همش استرس و اضطراب دارم ه ...

من فرداش بلند شدم رفتم سمت گوشی یهو یادم اومد دیگه نیست:))

مشاور سایتمم😌❤

من امشب میخوام کات کنم شرایط تورو نمی‌دونم اما من اینقدر دلمو شکست ک‌دیگع ن فقط ب اون ب هیچ کس دیگه حسی ندارم شاید دیگه اذیت نشم بعدش شایدم بشم بالاخره میگذره زندگی جریان داره ی تجربه های خیلی چیزا بت یاد میده

من همش فکر میکنم یه خواب شیرین و خیلی خوبی بودم که یه دفعه یکی بیدارم کرد، همش استرس و اضطراب دارم ه ...

من منتظر پبام نیستم چون تموم تموم شده ولی گرگرفتگی و تپش قلب اذیتم میکنه

الان حدود ی هفته گذشته ولی هنوز خوب نشدم

بستگی ب خودت داره بهش فکر نکن چیزی ک تموم شده رفته تو گذشته بوده

اگ اینا رعایت کنی از هفته بعد پرقدرت ادامه میدی

امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده

من امشب میخوام کات کنم شرایط تورو نمی‌دونم اما من اینقدر دلمو شکست ک‌دیگع ن فقط ب اون ب هیچ کس دیگه ...

منم خیییییییییییلی اذیتم کرد آخر سری ها جونمو به لبم رسوند آخرشم رفت با یکی دیگ قطعا این حال بدی ها تموم میشه و یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه

منم خیییییییییییلی اذیتم کرد آخر سری ها جونمو به لبم رسوند آخرشم رفت با یکی دیگ قطعا این حال بدی ها ...

دقیقا بالاخره هر چقدرم سخت باشه بهترین تصمیمه درد ناک ترین تصمیم ها رو عقل میگیره ولی بهترین تصمیم هان