2777
2789
عنوان

مرد شهریوری

1293 بازدید | 23 پست

سلام دوستان خواهشا کسی نیاد بگه اینا خرافه اس من طبق مطالعات زیاد این موضوع برام اثبات شده که طالع بینی ماه ها درسته پس لطفا طبق تجارب شخصی تون یا علمی که توی این زمینه دارین بیاین بگین مردهای شهریوری چطوری ان با یه دختر مستقل شوخ طبع طعنه زن اجتماعی و مودی کنار میان راه های جذب شون چیه تو رابطه چجورین؟

شوهر من شهریوریه دوس داره فقط خونه بمونم دوس نداره با کسی زیاد اوکی باشم و گرم بگیرم بقیه رو نمیدونم

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی مهربون احساساتی دلشون نمیاد دل بشکنن مغرور اما پرادعا خیلی من من میکنن من اینم من اونم و یه جورایی فخر فروشن خودشون بالاتر میبینن شوخ طبعن و احساساتشون بروز میدن اما یه جورایم ساکت و ارومن خیلیم چشم دل پاکن

بابای من شهریوریه مزخرف ترین مرد روی کره ی زمینه حس میکنم همش داد میکشه حتی اگه حق باتو باشه میگه حق بامنه دلش میخواد رو همه تسلط داشته باشه و خودشو.دانای اعظم میدونه 

خدا هست مگه نه ؟