2777
2789
منظورت زرشک پلو با مرغ هست ؟ مرغ بزار توی آب چند دقیقه بجوشان ، بعد بشورش خشک شد توی روغن سرخ کن ...

مرسی عزیزممم حس میکنم هویچ و فلفل دلمه بزارم خوش طعم نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مرغ رو با یه پیاز درشت درسته که سرشو چار قاچ کردم و فلفل میزارم میپره، بعد اون پیاز رو میندازم دور و مرغو با کره سرخش میکنم ،بهش زعفران میزنم و یه گوشه تابه یه قاشق چایخوری پودر انبه با رب سرخ میکنم و از آب مرغ بش اضافه میکنم بعد بیست دیقه ک ب رنگ اومد و جا افتاد خاموش میکنم،دور چین هم هویج سرخ شده ،چیپس،جعفری ،بامیه پخته میشه گذاشت

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖

قارچ که نمیندازن. 

مرغ و به تکه های دلخواه خورد کن با یه قاشق روغن داخل تابه نچسب سرخشون کن، یه کم طلایی بشه زود درشون بیار بزار تو قابلمه، با همون تابه که مرغ و تفت دادی پیاز درشت نگینی و تفت بده و زردچوبه یه قاشق مرباخوری بزن بریزش رو مرغ. هویج و فلفل دلمه ایی اگه تو خونه داری یا هرکدوم و قاچ کن بریز توش، و نصف کمتر قابلمه رو آب جوش یا سرد بریز، وقتی قل زد ،شعله رو متوسط کن بزار بپزه، یه ساعت یا یه ساعت و نیم طول میکشه بپزه. 

از اونور هم برنج و درست کن .زرشک و زعفران آماده کن وقتی برنج و کشیدی تو دیس بریز روش. 

ده دقیقه قبل از اینکه زیر مرغ و خواموش کنی اگه رب گوجه دوست داری میتونی به دلخواه بزنی. 

فلفل دلمه ایی یا هویج هم نباشه مشکلی نیست

ابتدا مرغ رو نمک فلفل زردچوبه مالیدم گذاشتم داخل تابع روغن داغ سرش بستم کم کم آب انداخت سرخ شد ،تو ظرف دیگه پیازو سیر و رب و کره اماده کردم مرغ چیدم تو قابلمه اون سس ریختم روش با مقداری اب نارنج و دو لیوان آب جوش الان خاموش کردم نزدیک شام روشن کنم جا بیفته قشنگ

قارچ که نمیندازن.  مرغ و به تکه های دلخواه خورد کن با یه قاشق روغن داخل تابه نچسب سرخشون کن، ی ...

مرسی ممنون که کمکم کردی😍فلفل دلمه در دسترسم نیست ولی هویچ هست،اگر فقط هویچ بزنم خوب میشه؟

ابتدا مرغ رو نمک فلفل زردچوبه مالیدم گذاشتم داخل تابع روغن داغ سرش بستم کم کم آب انداخت سرخ شد ،تو ظ ...

مرسی عزیزمممم وای چقد خوشحالم کردی جواب دادید

مرسی ممنون که کمکم کردی😍فلفل دلمه در دسترسم نیست ولی هویچ هست،اگر فقط هویچ بزنم خوب میشه؟

بله خیلیخوبمیشه. درواقع بوی بد مرغ و میگیره .پیاز حتما باشه.به این روشی که گفتم بپزی عالی میشه. این دستور و که گفتم واسه زرشک پلو با مرغ مجلسیه. من خودم رب نمیزنم. فقط اگه آبش زیاد باشه آخر سر شعله رو زیاد میکنم تا آب غلیظ و خوشمزه ایی داشته باشه. با این صافی ها ابشو میریزم تو ظرف سرو تا پیاز و هویج و اینا نره تو آب مرغ. از همون هویج هم برای تزئین کنار مرغ استفاده میکنم.