2789

آره دوهفته با باند کشی ببند اصلا هم جز برای دستشویی راه نرو

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس کی کارامو بکنه😭خدا منو بکشه خیلی درد داره 

خدانکنه عزیزم خوب میشه فعلا کم تر کار کن چاره ای نداره که وگرنه خیلی طول میکشه خوب شدنش آب قلم هم زیاد بخور منم مثل شما شده بودم دوماه پیش

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
تو میتونستی راه بری من نمیتونم راه برم؟ 

پات شکسته .من اینطور شدم اما رفتم خرم آباد پامو خوب کرد و سر پا شدم همون روز بعد چهار روزم باند رو در آورد .این حکیمه که میگم پیام از پنج جا شکسته بود با یه موادی همون روز گفت بلند شو راه برو و راه رفتم تونستی برو پیشش بهت آدرس میدم 

پات شکسته .من اینطور شدم اما رفتم خرم آباد پامو خوب کرد و سر پا شدم همون روز بعد چهار روزم باند رو د ...

تبریزه؟ 

من میخام پاشم راه برم از درد نمیتونم میشینم گریه میکنم خیلی بده😭😭

اره عزیزم شکسته پات عکس رفتی بگیری ؟من پامو نمی‌تونستم زمین بزارم آنقدر جیغ میزدم از درد 

ن مستقیم رفتیم شکسته بندی اونجا گف انداختم سر جاش اومدیم خونه دیکه نمیتونم پاشم

شوهرم گف بریم شکست بندی اوکی میشع😭

بمیرم من برات .منم رفتم بیمارستان تا زانو گچ گرفتن استخون کف پام شکسته بود موچ پام شکسته بود انگشتا پام شکسته بود از زانو هم از جا رفته بود اومدم خونه تا شب هی میگفتم درد دارم داره پاک کنده میشه فشار رو پامع تا شوهرم گفت داره خوب میشه خارش شدید شد فردا غروب وای آرزوی مرگ کردم عمه شوهرم اومد دیدم گفت بلند شو ببرمت شهر خودم اونجا حکیم خوب می‌کنه پاتو منو بردن گچ پامو باز کرد پام سیاه بود خون مرده داشت گنده میکرد گفت اگر دو روز دیگه تو گچ بود پات رو قطع میکردن از فساد گوشت پا همون موقع دارویی زد به پام گفت راه برو راه رفتم باند زد گفت تا چهار روز باز باشه به پات بعد درش بیار .خوبم کرد

تو میتونستی راه بری من نمیتونم راه برم؟

نه کاملا لنگ میزدم و پامو سخت میذاشتم‌زمین نگران نباش خوب میشی