nisjsjsjaj مدیر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 563 عنوان کیا نهمن؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 77 پست بچه های نهم استرس دارید برا امتحان آخر ترم من واقعا استرس دارم اصن نمیدونم چجوری درسامو بخونم کلافم سر در گمی نهما بیاید اگ هستید 1403/01/14 | 16:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ari_xxx عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 4456 کدوم شهری؟گ تهران نباشی تو کنکور یه سهمیه خوب داری که به نظزم خیای ناعادلانس چون وضع شهرستانیا از من ... هنوز شهرستان زندگی کردی نبودی عزیزم زاده ی کهکشان.
nisjsjsjaj مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 563 سلام برای راهنمایی و دریافت مشاوره میتونین پیام بزارین ✅ شما مشاوره میدید؟
دانشجوپرستار عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1522 شما مشاوره میدید؟ بلی ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 20102 مرس یهمچنین شمااا😍😍🤩❣️ 😍❤️❤️ سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
nisjsjsjaj مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 563 سال های قبل معدلت چند شد؟ سال هفتم معدلم ۱۸/۶۴هشتم اخر ترم۱۸/۸۱ ترم اول هشتممو شدم ۱۹/۷نهم ک ترم اول شدم ۱۸/۷۳واقعا اصن ۱۹ نشدم فقط ترم اول سال قبلم ولی خب با این معدل میشه رفت هنر فنی؟
ba_hs عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1652 روز قبل امتحان ریاضی مامان بابام دعوا گردن من رفتم خونه خالم ۳ ساعت خوندم بعدش نشستیم پیتزا خوردیم گفتیم خندیدم امتحانمو ۲۰ شدم🤣🤣البته پایه من خیلی قوی بود عبادت میکنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
nisjsjsjaj مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 563 کدوم شهری؟گ تهران نباشی تو کنکور یه سهمیه خوب داری که به نظزم خیای ناعادلانس چون وضع شهرستانیا از من ... تهرانم اتفاقا
ari_xxx عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 4456 سال هفتم معدلم ۱۸/۶۴ هشتم اخر ترم۱۸/۸۱ ترم اول هشتممو شدم ۱۹/۷ نهم ک ترم اول شدم ۱۸/۷۳ واقعا اصن ... واسه فنی نمره ریاضی و کار و فناوری مهمه کار و فناوری که همیشه 20 عه.. ریاضیت چند بود؟ هر سه سال زاده ی کهکشان.
nisjsjsjaj مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 563 روز قبل امتحان ریاضی مامان بابام دعوا گردن من رفتم خونه خالم ۳ ساعت خوندم بعدش نشستیم پیتزا خوردیم گ ... وای چ خوب من ک باید بشینم عین چیز بخونم
ba_hs عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1652 وای چ خوب من ک باید بشینم عین چیز بخونم من پایین ترم معدلم هشتم بود ۱۹.۹۶🤣🤣الان ۱۸ شدم🫠نگران نباش یه استاده هست علویان ریاضی با اون بخوننمونه تیزهوشان میخوای شرکت کنی؟ عبادت میکنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
nisjsjsjaj مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 563 واسه فنی نمره ریاضی و کار و فناوری مهمه کار و فناوری که همیشه 20 عه.. ریاضیت چند بود؟ هر سه س ... هفتم خیلی بد بود واقعا چون غیر حضوری بود دیگ ضعیف شدیم شدم ۱۴هشتم شدم ۱۷ ترم اول ۱۹ نهمم ک ترم اول ۱۷ ترم آخر خدا رحم کنه فقط
nisjsjsjaj مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 563 من پایین ترم معدلم هشتم بود ۱۹.۹۶🤣🤣 الان ۱۸ شدم🫠 نگران نباش یه استاده هست علویان ریاضی با اون ب ... الا چندمی من سه سالو کامل ۱۸ شدم ۱۹. یبار شدم ک اونم هشتم بود ترم اول ن دولتی هنر میخوام برم بده؟