2777
2789

اصلا استرس نداشته باشین حتی از امتحانای دبیرا اسون تره

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه زمانی جای شما بودم و استرس داشتم ولی الان دلم میخواد برگردم به اون موقع با عقل الانم اصلا اس ...

بله ما برا اینا استرس داریم حالا دهم و .. میخوایم چیکار کنیم هعی

شمابازکارتون اسونه اگه امتحان جهش بدیدمیدونیداستانتون درچه سطح امتحان میگیره تازه نمونه سوال هم ازسال های قبل داریدمادهم اولین سال نهایی میشیم نمونه سوال ازسال های قبل هم نداریم

من نهمم آرایش الکترونی اصلا نمیفهمم

ما ارایش الکترونی رو یادمه دهم داشتیم تو نهم اصلا نداشتیم درس ندادن اگه معلمتون اضافه تر از کتاب گفته نخونید تو امتحان نمیاد

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

درس یکه .... ریاضی هم واقعا سخت شده نمیفهمم

اها آره یادم اومد وای باید علوم از درس اول بخونیم برا امتحان دقیقا ریاضی از درس ۵ به بعد خیلی سخت شده واقعا اههه رشته چی میخوای بری?

بله ما برا اینا استرس داریم حالا دهم و .. میخوایم چیکار کنیم هعی

عزمزمه برات بی اهمیت باشه اصلا نهم هیچ جا تو زندگیت تأثیری نداره خودتو بخاطرش اذیت نکن (البته اگه مدرسه تیزهوشان و نمونه نیستی و نمیخوای بری)

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

شمابازکارتون اسونه اگه امتحان جهش بدیدمیدونیداستانتون درچه سطح امتحان میگیره تازه نمونه سوال هم ازسا ...

عه وای خدا رحم کنه به ما ک سال بعد دهمیمممممممم دیگ واقعا خسته شدم دلم میخواد زود تابستون شه