2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1801 بازدید | 34 پست

این یعنی اینکه شوهرت دلش حرف میخواد بدون دغدغه مثل دوران دوستون ،داره بهانه سیاره یکم براش وقت بذار حرف بزن امید بده بروم میشه احتمالا همسرت سمعی هست

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه دوست دختر پسرا دارن خودشونو میکشن که بهم برسن زودتر 

اونوقت شوهرت. ...😆😆

فیلم زیاد میبینه رمان زیاد میخونه 

1 پارچ آب یخ بریز روش بگو بیدار شو

این توهمات قدیمی شده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
این یعنی اینکه شوهرت دلش حرف میخواد بدون دغدغه مثل دوران دوستون ،داره بهانه سیاره یکم براش وقت بذار حرف بزن امید بده بروم میشه احتمالا همسرت سمعی هست

خب سمعی بودنشو طور دیگه میگفت 

مثلا بیا باهم حرف بزنیم 

مشکل ایشون فراتره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

نه باور کن بعضی وقتی دلشون حرف میخواد میگن یه تنش ایجاد میکنن تا بعدش بشین بحرفن، ایشون احتمالا همینطوره و الا یه فالوو کردن که مجازاتش طلاق نیس، باهاش حرف بزن اگر دیدی آروم شد و حرف من درست بود آخرش بهش بگو کلمه خلاق بی مهری بیاره و ازش بخواه به حرمت زندگیت دیگه تحت هیچ شرایطی ازش استفاده نکنه و قرار بزار هفته ای یک جلسه دو سه ساعت با هم حرف بزنی و همو نقد کنین 

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.

کارتون اشتباه بوده اینکه حرفی توش نیست

هروقت دم از طلاق زد مخالفت تکتین که فکر کنه وابسته ش هستین ولی بگین قبول ولی تو برو دادخواست بده که مجبور شه مهریه را کامل بده