2777
2789
عنوان

روزمو از عمد شکوندم چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 43 پست
نمیخوام بگم😁 ولی خیلی راه ها هست، مثلا قبل از اذان ظهر از محدوده شرعی رد شی و ...

قبل از اذان ظهر از محدوده شرعی رد شب میشی مسافر و مسافر بودن در ماه مبارک ایراد ندارد و به تعداد روزهای در سفر روزه میگیری البته اگه ده روز یه جا بمونی که روزه کامله 

اما اگر دلیل دیگه ای برای شکستن عمدی روزه داری به جز سفر و بیماری و حیض و.... باید بعد ماه مبارک شصت روز روزه که سی روزش پشت هم و یا شصت فقیر گرسنه رو سیر کنی

ربطی هم به مهربونی خدا ندارد پشت هر حکمی یه حکمتی هست

🤣🤣🤣قشنگ معلومه زده جاده خاکی 

گفت که از محدوده رد شده😉😉

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی که انقدر بزرگ ومهربونه بعید میدونم قوانینش انقد سختگیرانه باشه

عزیزم حکمت توشه

مثلا می فرمایند و فی القصاص حیات، یا الوالالباب لعلکم تتقون

می فرمایند در حکم قصاص زندگیست ای خردمندان شاید تقوا پیشه کنید هرچند در جای دیگه می فرمایند اگر عفو کنید بهتره 

وا تو قرآن نوشته قرآن خدارو قبول ندارید ؟

اولا که من درباره خدا صحبت کردم نه شما،دوما خیر من هرچیزی که عقل سلیم خودم بگه رو قبول دارم،قران خدا قابل احترامه برام ولی بزرگی ومهربانی خدا رو بیشتر قبول دارم ومیدونم خدا انقدر مهربونه که هیچ مخلوقی رو بخاطر یه روز روزه نگرفتن عذاب نمیده

عزیزم حکمت توشه مثلا می فرمایند و فی القصاص حیات، یا الوالالباب لعلکم تتقون می فرمایند در حکم ق ...

نظر شما محترمه دوست عزیز من لذت میبرم از هم صحبتی با امثال شما که با بی احترامی و حرف زور نمیخوان حرفشونو پیش ببرن،درسته شاید شما با صحبتهاتون ودلایلتون بتونید خیلی هارو متقاعد کنید منم با دلایل ونظراتم میتونم خیلی هارو متقاعد کنم‌من مذهبی نیستم به خیلی چیزا معتقد نیستم حجاب ندارم قوانین سخت رو قبول ندارم ولی درعین حال عاشقانه  خدارو میپرستم به مهربونی وبزرگیش ایمان دارم ونماز وروزه رو ترک نمیکنم به همین راحتی وسعی میکنم حالم باخدا خوب باشه وانسانیت رو زیر پا نگذارم،حجاب ندارم ولی تابحال نگاهم رو به نگاه هیچ‌نامحرمی گره نزدم،خیلی چیرهارو قبول ندارم ولی بهشون احترام‌میزارم مثلا ماه محرم به احترام کسانیکه اعتقاد دارن به عزاداران توهینی نمیکنم ازسروصدا آزرده نمیشم اعتقادات کسی رو مسخره نمیکنم واین ازنظر من همون چیزیه که خدا میخواد

ن گفت نمیخوام بگم اینو مثال زدش

متوجه شدم منم منظورم چیز دیگه ای بود😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خدایی که انقدر بزرگ ومهربونه بعید میدونم قوانینش انقد سختگیرانه باشه

قرآن رو بخونی یه سری قوانین رو صریح خودش بیان کرده

و بارها اشاره کرده از حدود من تعدی نکنید.

کسی که دین رو پذیرفت، واجبات و محرمات دیگه شوخی نداره

مهربونیش جا داره، قهر و عذابش هم

قرآن رو بخونی یه سری قوانین رو صریح خودش بیان کرده و بارها اشاره کرده از حدود من تعدی نکنید. کسی ک ...

من به قهروعذابش اعتقاد ندارم،قران روهم میخونم وترجبح میدم حرف قران رو باور کنم نه تجزیه وتحلیل یه مشت... رو

من به قهروعذابش اعتقاد ندارم،قران روهم میخونم وترجبح میدم حرف قران رو باور کنم نه تجزیه وتحلیل یه مش ...

قرآن خوندی آیات قهر و عذاب رو ندیدی؟

خودت رو گول نزن

بالاخره یه روزی هممون متوجه میشیم

ولی بعد مرگ فایده ای برامون نداره