2777
عنوان

مامانای عزیز

151 بازدید | 16 پست

سلام عزیزای دلم،میشه لطف کنید بگین برای سیسمونی چیا واجبه؟لباس ،شوینده هرچی که لازمه..

مخصوصا لباس،اصلا نمیدونم سایز چند و چه تعداد بگیرم..

اگه به تازگی سیسمونی گرفتین لطفا راهنمایی کنید..

5دست سایزیک زیردکمه. لباس استین کوتاه سایز یک ودو. لباس استین بلند  کلاه. جوراب    پتو. قنداق فرنکی.  ست بالشت    شیشه شیر  پستونک.  پوشک ساک  لباس سایز یک واسه مهمونی ست باشه   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عزیزم،پسر من ۳گیلو بود سایز ۱ اندازش بود

سایز یکو بچه ها تا چند وقت میتونن بپوشن؟همون ماه اول فقط؟یعنی سایز۲ برای ماه دوم؟سایز۳ برای ماه سوم؟

اصلا بلد نیستم اینارو🥴

سایز صفر اصلا نگیرم؟پوشک چه مارکی بگیرم؟

صفر کوچیک. یک خوبه واسه بیمارستان لباس زیر دکمه استین کوتاه بلند کلاه شلوار باجوراب بزار توساک بعلاوه پتو قنداق فرنکی پوشک من مای بی بی می گیرم راضیم

صفر کوچیک. یک خوبه واسه بیمارستان لباس زیر دکمه استین کوتاه بلند کلاه شلوار باجوراب بزار توساک بعلاو ...

مرسی عزیزم،من آخر اردیبهشت زایمان میکنم،بازم قنداق فرنگی لازمه؟گرمش نمیشه؟

سایز یکو بچه ها تا چند وقت میتونن بپوشن؟همون ماه اول فقط؟یعنی سایز۲ برای ماه دوم؟سایز۳ برای ماه سوم؟ ...

پسر من تا ۳ماهگی پوشید البته دقیق یادم نیست الان۶سالشه، نگران نباش گلم نی نی رو ببینی سایزش دستت میاد😅 فعلا ۴،۵تا ۱ بگیر دو تا هم ۲ بگیر خیالت راحت باشه، صفر هم اصلا نگیر کوچیکه

پسر من تا ۳ماهگی پوشید البته دقیق یادم نیست الان۶سالشه، نگران نباش گلم نی نی رو ببینی سایزش دستت میا ...

مرسی گلم،آره همش نگرانم سردرگم شدم اصلا میگم نکنه کم بگیرم زیاد بگیرم،مغزم هنگ کرده

بازم ممنون❤

مرسی گلم،آره همش نگرانم سردرگم شدم اصلا میگم نکنه کم بگیرم زیاد بگیرم،مغزم هنگ کرده بازم ممنون❤

چقد حس خوبیه تجربه نکردم ولی انشالله قسمت همه منتظرا 

دعامون کن بخصوص وقت زایمانت یاد ما هم باش😘بسلامتی بچه تو بغل بگیری 🙏🌹

زنــدِگـی زیبـاسـٺ یَعنــی دُرسـٺ از هَماݩ لَحظہ ای کِہ تـــــ❤ــــو تمـــام زنــدِگـی ام شُـدی️