2777
2789
عنوان

شماره مشکوک

323 بازدید | 20 پست

خانوما راهنمایی میخام 

من شوهرم اوکیه هیچ شکی بهش ندارم 

سال ها پیش با خانمی به نام عاطفه ارتباط داشته اینم می‌دونم(منم قبل ازدواج کارایی کردم اونم کرده تا اینجا اوکیه)

همسرم شماره های که براش مهمه رو انگلیسی سیو می‌کنه مشتری ها رو فارسی بعد امروز ناخاسته توی مخاطبین تلگرامی یه دختر خیلی دروداف دیدم که انگلیسی به نامه عاطفه عباسی سیو شده بود 

شماره رو گرفتم خودم سیو کردم دیدم برای من عکس بالا نمیاد (یعنی طرف مقابل هم همسرم رو سیو داره که عکس توی تلگرامش بالا اومده)

حالا من چیکار کنم از همسرم بپرسم؟ 

باشماره تماس بگیرم؟

یا چی؟

لطفاً کمکم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین شماره تو مخاطبینشم هست یا نه

اگه از اون سالا خطشو عوض نکرده باشه امکانش هست شماره رو پاک کرده باشه ولی اون خانوم بعد اینکه تلگرام عضو شده شمارش افتاده باشه

چتی نداشتن؟

ببین شماره تو مخاطبینشم هست یا نه اگه از اون سالا خطشو عوض نکرده باشه امکانش هست شماره رو پاک کرده ...

اره توی مخاطبین هست هردو طرف سیو دارن چتی ام نیست قطعا باشه ام پاک میکنن دیگه 

واتساپ و تلگرام و اگه روبیا یا ایتا داره همشو هک کن شماره شوهرتو بزن بزنامه کد اومد به گوشی شوهرت کد روبزن تو گوشی خودت بعد پاک کن کد رو  ببین با هم چت میکنن یا نه سند و مدرک جمع کن حوایت رو رفت و امد شوهرت باشه حتی شده تعقیبش کن الان به رو بیاری انکار میکنه