2777
2789

از نظر ذهنی خیلییییی برام خوبه ارامش دارم زیاد به مشکلاتم فکر نمیکنم  آروم میشم انگار یادم میره سختی های زندگیم ولی گاهی تنبلی میکنم نمیخونم اون موقع راحت ترم که نماز نمیخونم یعنی مسئولیتی ندارم که انجام بدم راحت ترم ولی حال روحیم داغون میشه مشکلاتم همش یادم میاد صبح تا شب بهشون فکر میکنم امیدمو به خدا از دست میدم سر همین الان خیلی وقته هرجوری شده حتما میخونم تا ارامش داشته باشم

چه خوب

امتحان کن ...سجده ها رو یکم طولانی کن و چشمات رک ببند انگار واقعا همه ی انرژی اای منفی دارن از وسط پیشونی تخلیه میشن...از لحاظ علمی هم ثالت شده است این قضیه دوران نوجوونی ام خیلی درگیر بودم آخه چرا اینطور گفته دین چرا اونطور ....بعد از اون دوران هی تخقیق میکردم کم کم فهمیدم این دین اسلام قشنگ واقعا همه جیزس بر اساس علم بینهایت خداست و که مردم انرژی های منفی که در طول روز از گناه کردن و ....جذب میکنن رو دفع کنن...در واقع ساده بگم گناه =بار منفی...ثواب و اعمال نیک =بار مثبت.

بحثش پیچیده است ساده توصیح دادم که همه راحت مت جه شن.یا حق

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

امتحان کن ...سجده ها رو یکم طولانی کن و چشمات رک ببند انگار واقعا همه ی انرژی اای منفی دارن از وسط پ ...

همه این هارو قبول دارم ولی شرایطم طوریه که خیلی برام سخته نماز خوندن اما وقتی نمیخونم عذاب وجدانش رو دارم