2777
2789

خودم خانوادم همیشه خدارو شاکرم ولی خب هیچ دری به روم باز نمیشه نمبدونم چرا نه کاری برام جور میشه نه ازدواجم بااینکه به نظر بقیه هم اندام هم ظاهر خیلی خوبی دارم هرجا میریم مورد توجه قرار میگیرم هم تحصیلات دارم هم خانواده خوب و اروم ولی خب چی بگم تا خدا نخاد نمیشه که نمیشه اصلا یه انفاقی بیفته که بخام از ته دل بگم خدایا شکرت حاجتمو دادی همچین چیزی نشده نمیدونم فقط من اینجوریم یا همه اینجورن دیگه به این باور رسیدم ادم کم شانسی هستم زندگیم مثل زندگی مردم پیش نمیره همه چی قفله برام

اینجور ک تو میگی اره قفله همه چیز

چون انرژی نتفی داری جذب میکنی

زندگی نامه ای من تا ابد..... من در تاریخ 01/07/1402 بدترین اتفاق زندگیم رخ داد خیلی برای اتفاق وحشتناکی ک برام افتاد ب دستو دامن ۱۴معصوم ۵تن خدا و... افتادم ولی قطع امیدم کردن من ب حدی تلاش کردم ک این مشکلم حل بشه ک با موی سرم سفید و استخوان تنم آب شد ولی حل نشد هیچ بدترم شد           من در تاریخ07/01/1403 تصمیم گرفتم دکیه برای این قضیه و مشکلم تلاشی نکنم تصمیم گرقتم خودشکی نکنم ولی تا اخر عمرم با خنده خداحافظی کنم تصمیم گرفتم برای همیشه این دردمو بزارم یه گوشه از قلبمو باهاش سر کنم تا زمانی که موعده مرگم برسه لطفا ن کسی دعا کنه مشکلم حل بشه نه دلداریم بده.... من مثل یک مریض سرطان خون قطع امیدم.... سلام روزای پر از درد تاریخ این امضا هفتم فرودین هزارو چهارصدو سه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا ادم بسیار خوش شانسی هستی .

چیزایی واقعی دیدم در همه ‌  .    میگم شما خوش شانسی

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اینطوری نگو از ته دل ایمان داشته باش اتفاقات گاهی وقتی می افته که فکرش رو نمیکنی شاید خدا میخواد ب ...

دیگه از خدا هم ناامید شدم قبلا دعا میکردم ولی الان میگم وقتی خداهم هیچ دری به روم بازنمیکنه دیگه چرا الکی دعا کنم یا نذر کنم هییی چی بگم خواهر