2777
2789
عنوان

دادم میترکم😭😭😭

411 بازدید | 15 پست

تنها چیزی که میخوام مردنه

دیگه نمیتونم خسته شدم 

دارم میپوسم

نه دوستی دارم نه جایی میرم هیچی

دارم از بی عشقی میمیرم ۲۹سالمه تاحالا یه رل نزدم 

یه گوشی درست درمون ندارم که یه پیج اینستا بزنم از کارام عکس بگیرم، از خودم عکس بگیرم و... تف تو این زندگی 

به سختی چندرغاز جمع میکنم سریع خرج چیزای دیگه میشهخدایا این چه زندگیه ایه هیچ سودی برام نداره، بخدا نه تو رابطه ام، نه عشقی تجربه کردم نه مثل بقیه دخترا تیپ میزنم و میرم بیرون نه دوست و رفیقی دارم... اینم از این حتی یه گوشی ندارم

برای چی زنده ام

فقط برید هزاربار خداروشکر کنید که جای من نیستید

کاش هرچی زودتر بمیرم بیشتر از این تحمل و انگیزه ای برای زندگی ندارم

این گوشی که الان باهاش اومدم قراضه و دوربینش انقدر بده که عکس نگیری بهتره

چندین سال پیش قبل از اینکه گوشیم خراب بشه تو این اینستا فعال بودم و حداقل بااین زندگی مزخرفم یه دل خوشی کوچیکی داشتم و چهارتا آدم میدیدنم

از وقتی گوشیم داغون شد دیگه از صفحه روزگار محو شدم انگار و تنهاتر از همیشه

دیگه نمیتونم 

کاش تا کمتر از یه ماه دیگه یه عشق تو زندگیم بیاد لااقل یه دلخوشی داشته باشم

مسئول صفر تا ۱۰۰ زندگیت خودتی،برو کار کن🙄

بله میدونم کار نیس؛ولی چاره ای هم نیس؛وارد لاین های زیبایی شو،اوایل حقوقش چندرعازه ولی کم کم پیشرفت میکنی؛بخاطر این کارایی هم ک گفتی(رل نزدمو فلان)از خودت تشکر کن چون اجازه ندادی بازیچه کسی باشی

کاربری دست دو نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسئول صفر تا ۱۰۰ زندگیت خودتی،برو کار کن🙄 بله میدونم کار نیس؛ولی چاره ای هم نیس؛وارد لاین های زیبا ...

اگه بازیچه میشدم بهتر بود تا یه عمر سینگل باشم و بپوسم خسته شدم از تنهایی، حداقل یه تجربه ای کسب میکردم. میرفتم بیرون، دوتا آدم میدیدم، الان همش تو خونه ام، تنهام عمرم الکی داره میگذره خوبه؟

اگه بازیچه میشدم بهتر بود تا یه عمر سینگل باشم و بپوسم خسته شدم از تنهایی، حداقل یه تجربه ای کسب میک ...

بازیچه میشدی بهتر بود؟

اگه طرز فکرت اینه ک دیگه هیچی

میخام صد سال سیاه این چیزا واسه آدم تجربه نشه

کاربری دست دو نفره

خدا خیلی دوستت داره که تا الان بازیچه این نامردای کثیف نشدی من ۱۹ سالمه تا حالا چند بار شکست خوردم قیافم شده استخون و پوست چروک از بس حرص خوردم افسردگی گرفتم

منم عین تو نه جایی میرم نه خانواده پولداری دارم نه امکانات درست و حسابی ولی اندازه چهل سال پیر شدم