اقا منو این آقا چندین ساله باهمیم خانواده هام در جریانن قرار خواستگاری داریم
۴ شب پیش بیرون بودیم (من کراتین کارم) همون روز یه کار انجام داده بودم برای اشنامون مامانشو آورده بود
خلاصه بعد ۸ ساعت کار با خستگی اومدم خونه بعد باهاش رفتیم کافه دختره بهم پیام داد برای رضایت گفت خیلی خوبه شاین داره و فلان این آقا برگشت گفت چرا این بهت هی پیام میده ازش خوشم نمیاد یعنی چی(مثل اینکه دختره زیاد خوب نیست با یه اقای متاهل در ارتباطه) که اصلا تو کار من به من ربطی نداره خب
گفتم هرچی هست به من ربطی نداره من کار انجام دادم داره پیام میده تشکر میکنه منم باید ب عنوان رضایت پیامشو بزارم گف نه خوشم نمیاد پیام بده واینا گفتم هرروز ک نمیده رفیقم که نیست خلاصه گوشیشو برداشت رفت داخل گوشیش دیگ حرف نزد منم بعد چند دقیقه برامون سرویس آوردن گفتن بیا فلان چیز بخور یا چند چیز دیگ گفتم جواب نداد منم بهم برخورد چون واقعا کاری نکردم ک بخواد باهام حرف نزنه منم حرف نزدم بعدم پاشدم که بریم تو مسیر هم تا خونه حرف نزدم رسیدیم سریع پیاده شدم زنگ زدم داداشم کوچولوم درو باز کنه چند دیقه طول کشید ک وایساد تا من رفتم تو بعد رفت
الان ۴ روز گذشته نه من زنگ زدم نه اون فقط چندتا استوری دپ گذاشته و من اصلا هم قصد ندارم خودم زنگ بزنم چون واقعا من تقصیری نداشتم
چندساله باهمیم قهر طولانی نداشتیم 🙁🙁
بنظرتون تقصیر کیع و من چیکا کنم؟؟