2821
2789
عنوان

مادرشورر

115 بازدید | 13 پست

بچها من چن ماهه عقدم بعد ماه رمضون تومدم خونه ماه شوهرم حدودا۲۰روزه

بعد مادرشوهرم با شوهرم دعواش میشه به منم میحرفه امروز میگه یا شما تو ای خونه این یا من😐😐بعد پیش پدرشوهرم میگه ن من ایجور نگفتم و بهم میگه الکی تعریفت رو پیش بقیه مکنم

خیلی رو عصابمه واقعا نمیدونم چ حرکتی بزنم دلم خنک شه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

۲۰ روززززر🤔

بنظر خودت درسته تو عقد این همه موندن ؟ 

اگه درسته که شنیدن این حرفا هم قطعا مشکلی نداره

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
اولش اصرار کردن که ۲۰ روز بمون یا خودت موندی؟

خودشون گفتن بمون رمضان رو باهم باشیم بعدش بخاطر شوهرم اینجام

منم اصن کاری بهش ندارم ولی شوهرم باهاش دعوا مکنه سر من خالی مکنه 

۲۰ روززززر🤔 بنظر خودت درسته تو عقد این همه موندن ؟  اگه درسته که شنیدن این حرفا هم قطعا مشکل ...

ن درست نیس ولی بخاطر همسرم اومدم اینجا و اینکه خودشون گفتن بزار ماه رمضوت اینجا باشی

الان فق میخوام کاری کنم پشیمون شه

خب اون بیاد اون دلتنگ نمیشه دیگه میتونی چند روز دوریشو تحمل کنی نهایتا هفته ای دوبار برو نه بکوب بیس ...

میدونم درسته فق الان حرص مادرش خیلیی رو دلمه اصن نمیدونم چیکار کنم

احترام داماد و دختراش میگیره بعد راه به راه میگه من ارث و میراثم میدم به دخترام

میدونم درسته فق الان حرص مادرش خیلیی رو دلمه اصن نمیدونم چیکار کنم احترام داماد و دختراش میگیره بعد ...

هیچیکار فقط برو خونتون دیر به دیر برو مطمعن باش احترام تو هم حفظ میشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز