2777
2789
عنوان

خیلی دلم تنگ شده برات دوست دارم....

112 بازدید | 5 پست

دوستی که باهاش خیلی صمیمی بودم چند ماهی میشه که فوت کرده و میخوام براش یه نامه بنویسم اینجا با اینکه میدونم هیچوقت نمیخونه...

(نمیدونی چقدر دلم برات تنگ شده،باورم نمیشه که برای همیشه رفتی چند روز دیگه تولدته ولی تو دیگه نیستی تا باهم خوش بگذرونیم چقدر برنامه ریزی کردیم برای تولدت ولی همش خراب شد

دلم برای چشمات،خنده هات،موهات،ذوق کردنت، دلم برای همشون تنگ شده... 

تک تک لحضه هایی که کنارهم بودیم برام بهترین بود و هست، کاشکی همه اینا یه خواب بود وقتی بیدار میشدم تو دوباره کنارمون بودی و همچیز مثل قبل بود با بچه های اکیپ میرفتیم بیرون 

دوست دارم هنرمند🌚🤍) 

ما فراموش می‌کنیم که قبلا کی بودیم!؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥺❤️

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :)