2777
2789
عنوان

دخالت و فضولیه همه تو زندگیم

198 بازدید | 21 پست

سلام دوستان متاهلم داعم تو خونه خانه دارم بچه هم ندارم ینی همه ی نظری میدن واسه زندگیه من میگن یا بچه بیار یا هم کار پیدا کنیم برات بری سرکار اخه من چی بگم بهشون بگم ب شما چه😐شوهرمم از ی طرف بی عاره اصلا خونه خودمون نمی مونیم که یا خونه مادرشوهرم یا خونه مادرم خسته شدم خودمم از بیکاری از ی طرفم خوشم نمیاد کسی نظر بده راجع ب زندگیم مقصره همه اینا شوهرمه اسمم خانه داره در اصل ولی هیچوقت خونه خودم نیستم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرن یخرده سیاست زنانه بکار بنداز تو زندگیت

زندگی نامه ای من تا ابد..... من در تاریخ 01/07/1402 بدترین اتفاق زندگیم رخ داد خیلی برای اتفاق وحشتناکی ک برام افتاد ب دستو دامن ۱۴معصوم ۵تن خدا و... افتادم ولی قطع امیدم کردن من ب حدی تلاش کردم ک این مشکلم حل بشه ک با موی سرم سفید و استخوان تنم آب شد ولی حل نشد هیچ بدترم شد           من در تاریخ07/01/1403 تصمیم گرفتم دکیه برای این قضیه و مشکلم تلاشی نکنم تصمیم گرقتم خودشکی نکنم ولی تا اخر عمرم با خنده خداحافظی کنم تصمیم گرفتم برای همیشه این دردمو بزارم یه گوشه از قلبمو باهاش سر کنم تا زمانی که موعده مرگم برسه لطفا ن کسی دعا کنه مشکلم حل بشه نه دلداریم بده.... من مثل یک مریض سرطان خون قطع امیدم.... سلام روزای پر از درد تاریخ این امضا هفتم فرودین هزارو چهارصدو سه  

شرایط منم مث شماس  . اما من باکسی رفت و امد نمیکنم زیاد   بنظرم بگو بچه دارشدن چیز شخصیه ک ب کسی ربطی ندارع . خودتم سرگرم کن حداقل ی کلاسی چیزی برو کمتر خونه پدرمادرتون برید ک دخالتم نکنن

خب بشین توی خونه، یه هنری کاری چیزی برای خودت دست و پا کن، بعدم به هیچکس راجع به زندگیت حرف نزن که اونا هم بخوان دخالت کن

ادم وقتی چیزی تعریف میکنه با اینکار اجازه نظر دادن بقیه رو میده

من چندساااله ازدواج کردم و بچه هم ندارم ولی خودم احازه نمیدم کسی برام تعیین تکلیف کنه

هیچوقت مقصر شوهر نیست، از قدیم گفتن زنه که جولان میده😅😅😅

شاید تو بگی دخالت ولی سرکار رفتن جزو بهترین اتفاق تو زندگیه یه زن میتونه باشه که بعدش اطرافیانو دعا ...

من از خدامه برم سرکار ولی خب الان مستاحریم اسباب کشی داریم به یه استان دیگه دوسه ماه بعد 

الان شرایطم طوری نیست که برم سرکار چند جا فدم پر کردم ولی خبری نیست

خب بشین توی خونه، یه هنری کاری چیزی برای خودت دست و پا کن، بعدم به هیچکس راجع به زندگیت حرف نزن که ا ...

من خودم طراحم کله وسیله هام خونه خودم مونده نیاوردم الان ک اومدم اینحا کاملا بیکارم