2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین سن بنظرم زیر ۳۰ هست.

طبیعی از همه مدل بهتره الان.البته میتونی نیمه فانازی عمل کنی که بعد چندسال که جا افتاد طبیعی بشه خودش.البته اگه واقعا نیمه فانتزی باشه و فانتزی نشه.

توصیه ام هم برخلاف خیلیای دیگه اینه که بعد عمل آناناس و اب انبه و مشتقاتش به هیچ عنوان نخور چون بعد چندماه جوشای وحشتناکی میزنی

بعد عملم روتین پوستیت رو ادامه بده که مث من سددفاعی پوستت بعد از چندماه ضعیف نشه.

خیلی مراقب باش ضربه ای چیزی به بینیت نخوره.

بلافاصله بعد از عمل حدود یک ساعت بگو یکی برات کمپرس سرد بذاره.اینجوری کبودیت به حداقل میرسه

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
بنظرم همون قرص اناهیل کافیه چون بعدش بینی خوشکل میشه ولی جوش صورتو داغون میکنه یه سوال شما ترمیم کن ...

همون قرص آناهیلم دکتر به من گفت نخور.

عزیزم من عمل بسته انجام دادم بنابراین از بیرون هیچ بخیه ای نداشتم(داخل عمل بسته دیگه دکتر بینی رو باز نمیکنه.از طریق سوراخای بینی و لیزر و ... عمل میکنه)

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز