2777
2789

سلام دختر منم ۴ سالگی گرفت ، دکترش گفت دلم نمیاد دارو بدم ، با روغن چهل گیاه ماساژ بده و اصلا اصلا اصلا ناراحت نشه ، من روغن چهل گیاه گیرم نیومد به سرش روغن سیاهدونه میزدم ولی قشنگ ۹ ماه نداشتم آب توو دلش تکون بخوره ، همه ش درومد

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دختر منم ۴ سالگی گرفت ، دکترش گفت دلم نمیاد دارو بدم ، با روغن چهل گیاه ماساژ بده و اصلا اصلا ا ...

کاش منم مث شماخدابهم رحم کن سرش خوب خوب شدولی مژهاش دیگ همش رخت یعنی یه چشمش ک ۳۰درصدش شایدموندپس واقعااسترس موثر؟مال دخترتون چندناحیه بود

کاش منم مث شماخدابهم رحم کن سرش خوب خوب شدولی مژهاش دیگ همش رخت یعنی یه چشمش ک ۳۰درصدش شایدموندپس وا ...

همش استرسه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
وقعاانقدموثراخ بچم خیلی عصبی شدیعنی درمان بشه روانش ابن‌ریزش خوب میشه

بخدا عزیزم.مدتی گیر بهش نده.بزارش تو حمام با اسباب بازی هاش داخل وان بازی.ببرش پارک ترامبولین.ببرش تو طبیعت گل بازی و خاک بازی کنه.موبایل ک اصلا بهش نده ساعت های تلویزیون کم کن.نقاشی بکشه خطططط خطی کنه.بستنی و کاکائو شکلات بهش نده.کتکش نزن.بحث نکنید پیشش.پول دستی بهش بده از فروشگاه خرید کنه.ببرش گردش مدام

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
سلام دختر منم ۴ سالگی گرفت ، دکترش گفت دلم نمیاد دارو بدم ، با روغن چهل گیاه ماساژ بده و اصلا اصلا ا ...

ببخشیددخترتون فقط توسرش بود؟چندناحیه بود؟چقدرزمان بردتاخوب شد

ببخشیددخترتون فقط توسرش بود؟چندناحیه بود؟چقدرزمان بردتاخوب شد

سرش بود اگر مژه هاش بود هم من نفهمیدم ، ۹ ماه

یه سکه بودتوسرش؟؟ببخشیدسوال زیادمیکنم

یادم نیست چند تا موضوع ما نزدیک ۲ سال پیشه