2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

63 بازدید | 6 پست

خواهرم خواب دیده من لباس عروس کوتاه پوشیدم که تازانوم بود  که داشتم یا بچه میخوابوندم یا شیر میدادم

خودشم لباس عروس تنش بوده یا که ذوق میکرده  میگفته بالاخره عروس شدم 

من متاهلم و دوتابچه دارم خواهرم مجرد 

تعبیرش چیه

هیچکدومش خوب نیست صدقه بدین 

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان

ان شالله خیره . شما که متاهل هستی ممکنه با شوهرت دعوا کنی اختلاف پیش بیاد.

خواهرت هم ممکنه دچار یه کسالت کوتاه مدت بشن که بعدش خوب میشن با یه سرماخوردگی ساده تعبیر میشه صدقه بدهید

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیز😐 برای چی مگه چی میشه؟

تعابیرمتفاوته .واسه دوستم که ازاول باشوهر اختلاف داشت وشوهرش خانم باز بوددیدم طلاق گرفت 

خواهرم واسه خودش دید ی جا با ی نفر درگیری پیدا کرد 

من واسه خودم دیدم ی جایی مشکلی برام پیش اومدوخیلی غصه خوردم 

هرکسی متفاوته ولی لباس عروس بده .ی مدتی صبح به صبح صدقه بده مثلا ده هزارتومن .چهارقل بخون فوت کن اگرکسی هست مثلا دور وبرتون باش اختلاف داشتین ازش دوری کنید دیگه خودتون شرایطتتونا بهتر میدونید مواظب باشید باکسی بحثتون نشه و...

نمیخواستم مستقیم بگم ولی دیگه پرسیدی 

بلا ب دورباشه عزیزم