2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آبگوشت و دمپخت تازه خوردیم  قرمه هم شنیدم خوب نیست  گوشت هم نمیخوره 🚶🏻‍♀️

کباب م که نمیشه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
آها فکر کردم خودتم کوچولویی😂 ماکارونی ،کتلت،عدس پلو،استانبولی،عدسی،املت یا کوکو سیب زمینی

کوچولوعم خب🤣🥺

عدسی براش مقویه و مشکل ندارع مگ ن؟ 

بعد ی سوال آزمایش بارداری رو عصر هم میگیرن درسته؟

من باردارم بعضی وقتا نهار تخم مرغ میخورم...بهم می‌چسبه...

تخم مرغ مفیده...

یا اگر ماهی دارین...ماهی هم خوبه...

یا کباب تابه ای که راحته درست کردنش...

در کل بسته به این داره الان فرد باردار تو چه مرحله ای هست و چیا میتونه بخوره و از چیا بدش نمیاد

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
گناه داره نی نی داره املت بهش بدم😂

افرین دختر خوب که بخاطر بارداری مامانت باهاش بد رفتاری نکردی و هواشو داری😘😘😘شوید پلو با کباب مرغ تابه ای درست کن 😋😋من باردار بودم خیلی این غذا رو دوس داشتم

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊
کوچولوعم خب🤣🥺 عدسی براش مقویه و مشکل ندارع مگ ن؟  بعد ی سوال آزمایش بارداری رو عصر هم میگیر ...

اطلاعی ندارم😂

هم عدسی و هم آزمایش رو تاپیک بزن از خانومای باردار بپرس

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
من باردارم بعضی وقتا نهار تخم مرغ میخورم...بهم می‌چسبه... تخم مرغ مفیده... یا اگر ماهی دارین...ماه ...

مبارک باشه 🥺

۲,۳ ماهشه با چیزی مشکل ندارع هنوز ولی دقیق نمی‌دونم چی براش ضرر داره

متولد ۸۷  ۱۷ روز دیگ میشه ۱۶ سالم

عزیززززم😍مامانت چند سالشه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
من باردارم بعضی وقتا نهار تخم مرغ میخورم...بهم می‌چسبه... تخم مرغ مفیده... یا اگر ماهی دارین...ماه ...

اسی از این خانوم بپرس سوالتو

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

براش غذای آبکی درست کن یبوست نگیره انواع سوپ،آش ،عدسی. 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍