2777
2789
عنوان

هزینه جهیزیه

584 بازدید | 17 پست

همه چی ش چقدر میشه 

بغیر از مبل و سرویس خواب و قالی و بوفه

تشک و پتوو...

خواهر شوهرم پرسید چون من سال 94 جهاز خریدم قیمت ها دستم نیست

خدایا شکرت بابت همه چی .💚

من پارسال ۶۰۰م

🫣جدید نیستم رمز عبور فراموش شده....   یه مامان کوچولو ۱۹ساله...که عاشق اسم دیاکو بود روی پسرش بزاره اما قوم الضالمین شوهر نزاشتن...😕 میشه برای صاحب خانه شدن همه جوان ها هم‌چنین من دعا کنید ؟ ممنونم مهربونا😇🥺♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چی ش شد 600؟؟

اره جز سرویس چوب و خواب چون پای داماده 

البته ماشین ظرفشویی داشتم مارک بکو خارجی

یخچال ساید بکو ۱۰۰ م 

چینی ۴دست و...

🫣جدید نیستم رمز عبور فراموش شده....   یه مامان کوچولو ۱۹ساله...که عاشق اسم دیاکو بود روی پسرش بزاره اما قوم الضالمین شوهر نزاشتن...😕 میشه برای صاحب خانه شدن همه جوان ها هم‌چنین من دعا کنید ؟ ممنونم مهربونا😇🥺♥️
وام ازدواج برا دختر چقدر میشه ؟ آیا با وام ازدواج میشه جهاز خرید تقریبا ؟؟

والا خیلی گرونه اگه دست کم بگیرن آره میشه

وام ازدواج نفری ۳۵۰ هست فکرکنم امسال

اره جز سرویس چوب و خواب چون پای داماده  البته ماشین ظرفشویی داشتم مارک بکو خارجی یخچال ساید ب ...

خب پس عالی خریدی 

میشه با ۶۰۰ میلیون هم همه چی خرید ؟؟!البته اگه قیمت نرمال باشه و گرون نباشه ؟

خب پس عالی خریدی  میشه با ۶۰۰ میلیون هم همه چی خرید ؟؟!البته اگه قیمت نرمال باشه و گرون نباشه ...

اره میگم باید دست کم بگیری بشه امسال که گرونتره 

البته خیلی جاها قسطی میدن قسطی بگیرین خب من الان بابام ماهی ۴۰ ۵۰ م چکش پاس میکنه

اره میگم باید دست کم بگیری بشه امسال که گرونتره  البته خیلی جاها قسطی میدن قسطی بگیرین خب من ا ...

واقعیت ش خودم هم مامان ۴تا دخمل هستم شوهرم کارمنده و اهل قسط و وام 

بزرگترین دخترم ۸ساله هست ی دختر ۲ساله هم دارم 

دوقلو دختر هم باردارم 

یه ذره استرس جهاز دارم البته تو شهر ما جهاز خیلی خیلی مهمه حتی از خونه و ماشین پسر 

اینجا به پسر هاشون خیلی کمک نمیکنن بخاطر همین دختر داشتن اینجا خیلی سخته 

واقعیت ش خودم هم مامان ۴تا دخمل هستم شوهرم کارمنده و اهل قسط و وام  بزرگترین دخترم ۸ساله هست ی ...

با حقوق کارمندی جهاز ۴ تا دختر رو بخوای جور کنی میدونی یعنی چی 

خدا بهتون تحمل زیاد بده و از یه جا یه پول  و برکت گنده وارد زندگیتون شه پیش دخترای گلت شرمنده نشی 

خیلی ها تا اخر عمر دخترها رو به خاطر کم بودن یا نیاوردن جهیزیه اذیت میکنن 

با حقوق کارمندی جهاز ۴ تا دختر رو بخوای جور کنی میدونی یعنی چی  خدا بهتون تحمل زیاد بده و از ی ...

واقعا زور داره 

مثلا پشتوانه پسر شون نیستن ولی رو جهاز عروس گیر میدن.

داداشم رو بهش خونه و ماشین دادیم و شغل خوبی هم پیدا کردیم براش 

عروس هم جهاز خوب نیاورد خدا می‌دونه که ذره ایی دلش رو نشکستیم 

واقعا زور داره  مثلا پشتوانه پسر شون نیستن ولی رو جهاز عروس گیر میدن. داداشم رو بهش خونه و ما ...

سلام عزیزم خوبی؟؟

شرمنده میخواستم یه سوال ازت بپرسم

من دو قلو باردارم با یک کیسه و یک جفت مشترک میگن خیلی خطرناکه 🥺 حالم بده 

شما نی نی هاتون تو یک کیسه هستن یا جدان؟؟

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

سلام عزیزم خوبی؟؟ شرمنده میخواستم یه سوال ازت بپرسم من دو قلو باردارم با یک کیسه و یک جفت مشترک می ...

سلام عزیزم من نینی هام ناهمسان هستن 

یعنی کیسه هاشون و جفت شون جداست 

خیلی باید مراقب باشید و مرتب آزمایشات لازم رو حتما بری انشالله سالم به دنیا بیان.

بنظرم همسان خیلی هم جذابه 

چون هم در جنس و هم شکل میشن و بسیار وابسته هم هستن

سلام عزیزم من نینی هام ناهمسان هستن  یعنی کیسه هاشون و جفت شون جداست  خیلی باید مراقب با ...

عزیزم دکترم منو ترسوندن گفت شرایطتت ویژه س  ترسیدم، داخل گوگل هم سرچ کردم نوشته ممکنه خون رسانی خوب انجام نشه و سقط بشن دور از جون 

واسه همین حالم خرابه 😥

ممنون گلم انشالله شما هم به سلامتی نی نی ها رو  بغل بگیرین❤️ 

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

عزیزم دکترم منو ترسوندن گفت شرایطتت ویژه س  ترسیدم، داخل گوگل هم سرچ کردم نوشته ممکنه خون رسانی ...

دلت رو خوب بگیر و به اتفاق های خوب فکر کن.

بچه هات پسرن؟؟

چند تا بچه داری و جنسیت شون؟