2821
2789
عنوان

مسخره کردن .......

186 بازدید | 22 پست

واقعا فاز بعضیارو نمیفهمم 

امروز رفتم کلاس 

داشتم از حیاط میومدم داخل دو تا دختر پشتم بودن یکیشون وقتی منو دید به رفیقش گفت این چرا اینقدر زرافس ( منم مثلا کَرم نشنیدم ) 

به محض اینکه وارد سالن شدم یه اکیپ بودن روبروم ، یکیشون بعد اینکه منو دید گفت وا این چرا اینقدر طول داره 

خیابونم که میرم یه پسر برگشت بهم گفت واسم نرده بون میشی ازت بالا برم  

واقعا اینقدر عجیبه براتون یکی قدش بلند باشه؟؟ ( از نظر خودم بلند نیستم زیادی ولی این حرفا واقعا ناراحتم میکنه )

قدم 183 

معلم ورزشمم بهم گفت قد بلند لطافت دخترو از بین میبره 😐 آخه لامصب لطافت دیگه چه کوفتیییی

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

تو برو مدل شو با این قدر رعنا🙂

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

از نظر خودت بلند نیستی جانم؟ چی هستی پس  

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پسر الان اگه بالای ۱۸۰ باشه بهش میگن خیلی بلند

شما که دیگه دختری

بادختراهم بخوای مقایسه شی میانگین قد دخترا تو جهانی ۱۶۷ هست تو ایران ۱۶۲ برا اینه تعجب میکنن

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄

همشون در حسرت داشتن همچون قدی هستن . عقده هاشونو اینجور خالی میکنن . قدِ بلند یکی از بارزترین معیارهای جذابیت هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

اسی واقعا از نظر خودت بلند نیستی؟

میتونم بپرسم چه قدی از نظر شما برای دختر بلند حساب میشه؟😐

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
تعجب با مسخره کردن فرق داره. من وقتی تعجب می کنم نمی گم زرافه ست

خب عزیزم بعضیا متاسفانه پدرمادرشون تو تربیت فرزند کم گذاشته حرف زدنشونو بلد نیستن  به جای اینکه بگن اوه طرف چه قد بلند و رشیدی داره میگن زرافه دیگه ایشالا خدا اوناروهم شفا میده

مثل من که هرکی بهم میرسه به جای اینکه بگه ماشالا چه سفیدی میگه اوه چقدر شیربرنجی

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄
خب حالا بگن چی میشه خب قدت بلنده دیگه چرا باید ناراحت بشی.۱۸۳ خب قد ی طیف کوچیکی تو جامعه است واسه ه ...

یکی بگه زرافه ناراحت نمیشی یا طولی 

اسی واقعا از نظر خودت بلند نیستی؟ میتونم بپرسم چه قدی از نظر شما برای دختر بلند حساب میشه؟😐

از نظرم قد 190 بلنده برای دختر نه 180 به بالا 

فکر نکنم بلند باشم 

از نظرم قد 190 بلنده برای دختر نه 18 به بالا  فکر نکنم بلند باشم

بعد برای پسر از چند به بالا بلنده؟

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز