2777
2789
عنوان

مادرشوهر

211 بازدید | 18 پست

سلام خانمها من ۲۹ سالمه رماتیسم دارم و زانوهام آب آوردن تحت نظر پزشک هستم صاحبخونمون زنه بنده خدا تب مالت و رماتیسم داره مادرشوهرم چتد بار به منم گفت تو که آب بازی نکردی تو برای چ مریضی حالا خودشم پا و کمرش درد میکنه دکتر گفته رماتیسم نداره میگه من اگه باشم حیاط،شستم آب بازی کردم الان در مورد صاحبخنمون میگه این که کار نداشت آپارتمان نشینه ما حیاط،شستیم چند بار گفت امروز دیگه اعصابم خراب شد گفتم یه حیاط،شستن نیست که مشکلات زندکیه ولی من پنج سال طبقه بالاشون بودم با نوکرشون فرق نداشتم

انگار مریضی هم حسودی کردن داره از موقعی که دکار بهم گفت رماتیسم داری خواهرشوهرم هروقت منو میبینه گردنشو میچرخونه میگه گردن درد دارم میمیرم من خودم دستام دارن از درد پاره میشن میگه بیا ماساژ بده کلم باد نمیکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چراراجع به بیماریت بهش گفتی لزومی نداشت بدونه

الان دکترم رو عوض کردم برای قم ان شاالله که نفهمه پسرمم چهار سالشه زنگ که میزنه بهش میگه مامانم دکتر رفت

مادر شوهرا کلا همینن نمی تونن نیش نزنن

من حس میکنم فکر میکنه مریضیم باعث شه شوهرم بهم محبت کنه بیشتر داده میترکه یه جوری من من میکنه انگار چکار کرده خب همه زنا کار خونه دارن باور کن خیلی مفت خوره فقط زبون داره

من حس میکنم فکر میکنه مریضیم باعث شه شوهرم بهم محبت کنه بیشتر داده میترکه یه جوری من من میکنه انگار ...

دقیقا همینه مادر شوهر منم همینجوریه تازه وقتی شوهرم میبینه همش می‌ناله که فلان جام درد میکنه در حالی که کاملا سالمه و همه جا با ما میاد نمیزاره یبار دوتایی بریم جایی و راحت باشیم

دقیقا همینه مادر شوهر منم همینجوریه تازه وقتی شوهرم میبینه همش می‌ناله که فلان جام درد میکنه در حالی ...

دخترشم خیلی حسوده همینه پررو پارسال اومد خونم یه ماه موند باورت شاید نشه یه ساعت من و شوهرم تو اتاق بودیم اومد داخل اتاق بیشعور بی حیا

مادر شوهرا کلا همینن نمی تونن نیش نزنن

من دیشب واسه افطار دعوتشون کردم، پذیرایی خوب

داشتن در مورد یه همسایه شون و عروسش میگفتن 

(هربار میگه) 

منم گفتم فلانی فقط پشت عروساش میگه خب حتما این بده دلیلی نداره هر6 تا عروس بد باشن 

دخترش برگشته میگه نه عروساش بدردنخورن 

نمیگن این دختر نداره، هرسال بریم خونه شو تمیز کنیم 

یه بار خونه تکونی نکردن واسه مادر شوهر 

(منو میگفت) تیکه انداخت 

مهمون بودن جواب ندادم ولی ناراحت شدم، به بعضیا نباید خوبی کرد 

من کلفت کسی نیستم، خونه خودمو به زور بتونم تمیز کنم 

استارتر عزیزم ان شاءالله زود خوب بشی قدر جونتو بدون، زیاد کار نکن  بابامم روماتیسم داشت، چندس ...

میدونم اول حالیم نمیشد باور کن طبقه بالاشون بودیم مهمان داشت میاورد بالا البته شوهرم کمک میکرد آخرش هر جا مینشست میگفت دست رضا درد نکنه همه کارا رضا بود

من دیشب واسه افطار دعوتشون کردم، پذیرایی خوب داشتن در مورد یه همسایه شون و عروسش میگفتن  (هرب ...

خواهرشوهر من که کلا آماده خوره مفت خور توفع داده با زنداداشا بکنیم این بخوره نکبت انگار کلفت آورد

من دیشب واسه افطار دعوتشون کردم، پذیرایی خوب داشتن در مورد یه همسایه شون و عروسش میگفتن  (هرب ...

آره متاسفانه این دیدگاه هس که فکر میکنن عروس کلفته باید برا مادرشوهر کار کنه منم بخاطر همین کار نمی کنم

تو هم هر وقت گفتن بگو داماد های بقیه برا مادر زنشون سنگ تموم میزارن کارهاشون انجام میدن میبرن اینور و اون ور