2777
2789
عنوان

نمیتونم ب شوهرم اعتماد کنم

376 بازدید | 26 پست

قبل عید چندروز افتاد گوشه خونه و گفت ترک کردم،اعتیاد داشت وتو خونه هم دیگه نمیکشه،من بهش گفتم اگ باز شروع کنی بچهامو برمیدارم و میرم برای همیشه،گفت میخای بری برو،ولی من دیگه ده کیلوهم جلوم بزارن نمیکشم دیگه متنفرم و خسته شدم و فلان،ولی دیروز رفتیم بیرون هی میرفت پشت تپه ها،میگفت برم روی تپه یه گشتی بزنم و فلان اما خیلی میموند،پدرم گفت شوهرت چشه همش میره،گفتم حوصلش سرمیره ولی راستش تو دلم آشوبه،بهش شک کردم ولی مدرکی ندارم،وقتی میپرسم میگه نمیکشم و قسم میخوره اما بهش اعتماد ندارم،سابقه دروغم داره،میترسم بهش گیربدم و شکم الکی باشه و بدتر لج کنه باز شروع کنه،ازطرفی نمیدونم چکارکنم 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بفرستش کمپ به چی معتاده پشت تپه فقط میشه شیشه زد چیزی دیگه نمیشه که 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خدایا بابای منم به این مشکل دچاره ۱۵ ساله ترک نکرده و من چقدر جلو خاستگارم خجالت میکشم

خیلی بده،من اگ شاغل بودم جدامیشدم

مامان من شاغله و جدا نشده حتما یه کاری پیدا کن و جدا شو به فکر آینده بچه هات باش که تو جامعه سر افکن ...

اخه بچه طلاقم سخته،بدون پدر چطوری بزرگشون کنم😔

گیر نده الکی عزیزم شاید سیگار میکشید چون مصرف تریاک به این راحتی ها نیست 

با حرفاتون ته دلم امیدوارشدم باز شروع نکنه،دعاکنید واسمون،ممنون