2777
2789

منم همین حسو دارم 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۲۲ سالمه گاهی حس میکنم برای خیلی چیزا دیر شده ولی فقط یه حس هست که نباید بهش پروبال بدی چون درست نیست و هیچوقت برای شروع دیر نیست مخصوصا توی سن شما که برای شروع بعضی مهارت ها بهترین زمان هم هست. 

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

هیچوقت دیر نیست

همیشه میگم اگر دوتا چیز؛ “ساعت” و “سال های عمر” نبود، ما چقدر با ارامش بیشتر و چقدر بهتر زندگی میکردیم

طرف توی ۶۰ سالگی بدنسازی رو شروع میکنه و چه هیکلی میسازه و چه توانایی پیدا میکنه، شما ۱۹ سالته چه دیر شدنی واقعا؟

عزیزم درگیر اعداد نشو، سن واقعااا فقط یه عدده و این شعار نیست

خیلی رو مخمه 🤦‍♀️

رشتت چیه 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 
تجربی ولی دیپلم گرفتم . پشت کنکورم 

کنکور میدی دیگ امسال 

اره ،پارسال هم دادم .

هعی منم امسال میدم 

پس بنظرم طبیعیه اینطوری فک کنی 

تجربی ولی دیپلم گرفتم . پشت کنکورم 

چون پشت کنکوری هستی این احساس رو داری 

کنکور که بدی همچین زندگی برات لذت‌بخش بشه که خودت برگات بریزه 

من توی دوران کنکور میخواستم همه کاره بشم جز چیزی که از درس بهش برسم

میخواستم نویسنده بشم

برنامه نویس بشم 

عکاس بشم

معلم خصوصی بشم 

.

.

.

.