2821
2789
عنوان

عروسمون🥺

220 بازدید | 11 پست

2 ماهه عقد کردن خ مهربونه

ب داداشم احترام میزاره، وقتی داداشم مریضه براش دارو درست میکنه میگه این دارو معرکه س و مرده رو زنده میکنه 

پریشب برای احیا خودش حلوا شیرازی درست کرده بود با تزیین عالی آورده بود مسجد همه کفشون بریده بود میگفتن چطور درست کردی ! 

ب بابام و مامانم احتراااام میزاره فوق العاده 

ینی یه آقاجون میگه که آب جوب خشک میشه 

با ما هم احترام میزاره اما صمیمی نه 

ینی راز دلش نمیگه 

بنظرتون کاراش از سادگیه

یا از سیاست

منم در حال ازدواجم دوس دارم یاد بگیرم

دختر خوبیه!  از اول با هم خوب باشید و به هم احترام بزارید تا روابط به خوبی ادامه پیدا کنه!

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوبه که 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
ااز چ نظر دختر خوبیه

این که داداشت دوست داره، این که به خانواده ات احترام می زاره!  این دو تا خصوصیت خیلی خوبه! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
میدونم ینی بنظرتون با سیاسته رفتاراش؟ منم دوس دارم یاد بگیرم

این که با شما زیاد صمیمی نمی شه و درد دل نمی کنه خیلی برای حفظ زندگیشون خوبه! 

من اوایل عقد یه موضوعی درمورد خانواده ام به مادرشوهرم گفتم ، ده سال بعد همون حرف جلو جمع فامیلشون زد تو سرم !  بعدش دلم سرد شد ازشون، حس کردم چقدر حرف های دیگه من رو هم برده به فامیلشون گفته! 

کلا با خانواده شوهر از یه حدی صمیمی تر نشو ، احترام بزار ولی درد دل و اینها ، نه اصلا!  به این فکر کن که هر حرفی ممکنه یه روز علیه خودت استفاده بشه!

با سیاسته چون با پنبه سر میبره نه زیاد رو میده و صمیمی میشه نه اونقدرا بی محلی میکنه 

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید