2777
2789
عنوان

اعتقاد دارین؟

372 بازدید | 43 پست

یکی از دوستام با ۲۱ سال سن طلسم شده شبا خیلی اذیتش میکنن و ۱۰ بار بیشتر تلاش کردن نتونستن نجاتش بدن خیلی افسرده و گوشه گیر شده گاهی فکر خودکشی میزنه ب سرش  وزنش هی داره کم و کمتر میشه مریضه همیشه و هیچ دلیل پزشکی هم نداره

خیلی دلم میخواد کمکش کنم ولی شنیدم طلسم از بین نمیره حقیقت داره؟

امضای خدا زیر تموم ارزوهاتون

اعتقادندارم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلاب بپاشه اطرافش،از گلاب بیزارن و بوش،از میلیونها سال نوری فرار میکنن 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

گلاب بپاشه اطرافش،از گلاب بیزارن و بوش،از میلیونها سال نوری فرار میکنن 

کاش کلا برن  شبا بدنشو چنگ میزنن صب جاش میمونه و گز گز میکنه  الان روغن زیتون میزنه بهتره ولی خسته شده

امضای خدا زیر تموم ارزوهاتون
کاش کلا برن  شبا بدنشو چنگ میزنن صب جاش میمونه و گز گز میکنه  الان روغن زیتون میزنه بهتره ...

من حس میکردم دارم ولی اذیتم نمیکردن باردار نمیشدم گلاب پاشیدم همون ماه باردار شدم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹