کافه های مهرشهر بینظیره راستی گلوم بهتر شد ولی تب و لرز شدید کردم چیکار کنم مثل چی دارم میلر ...
همین عناب و بخورید تب از عفونته
۲۵۰ گرم عناب و تو اببجوشونید دوبندانگشت اب روش باشه له له بشه بعد هسته رو دربیارید با گوشت کوب کمی له کنید تو صافی بریزیدمثل رب گوجه فرنگی عناب و بمالید گوشته بره پوسته بمونه با همون اب دوباره رو حرارت کم بذارید بجوشه تا غلظت رب گوجهفرنگی بشه سرد شد بذارید یخچال هروعده اندازه ی قاشق مرباخوری پر بخورید البته اندازه بذارید بیرون ی ربع به دمای محیط برسه بعد بخورید قبل تموم شدن باز درست کنیدکلا تازه تازه درست کنید برای سرماخوردگی های طولانی مدت دوماه مصرف بشه حتی همین ویروس جدیدا کرونا انفولانزا هرچی مربوط به قفسهسینه بالاتنه میشه اثربخشه واب یخ بستنی ممنوع هرچی از یخچال میخورید باید ی ربع بیرون باشه بهدمتی محیطبرسه بعد بخورید ازحموم اومدید بیرون تا۵۶ساعت باد نخوره قبل امدن بیرونم مچ پارو اب سرد بگیرید کمتر مریض میشید و بعدش تا یساعت جوراب بپوشید و روسری نخی و سر بچه ها کلاه نخی عایت بشه کمتر مریض میشید نیاز به دارو هم کمتره ولیدیگه چرک خشک کن و اینا نخورید اب سیب ابعسل اینام خوبه
وای خوب شد گفتی نمی دونستم ! حتما تازشو گیز میارم الان گلوم بهتر شد با اون چیزا ک گفتن کاربر ...
همین رب عناب تب از عفونته قرقره کمی التهاب و گرفته ولی عفونت نرفته اگرم ویروس باشه همین و بخورید تبم قطع میکنه من پسرم رفته ۴ سال پارسال چندباری ویروس گرفت به لطف عزیزانیکه نمیگن بیمارن دکترمیبردم ولی داروش فقط همین بود ی بارم ویروس اسهال بود پودر پدی لاکت و میدادم ولی عنابم بود برای بار اول شاید حالت سرماخوردگی هم داشته باشید که قبلش نبوده ولی ادامه بدید چون داره عفونت هارو تخلیه میکنه بعدش عادی میشه و اخراش فقط سرفه میمونه و تک سرفه و خوب میشه